Thema-avond voor mantelzorgers/contactpersonen op 7 december 2022

0
18
Thema-avond voor mantelzorgers/contactpersonen op 7 december 2022

NIEUWLEUSEN – De Hulstkampen en Saam Welzijn organiseren samen een Thema/familie-avond voor mantelzorgers en contactpersonen. Thema van de avond is “Gedrag beter Begrijpen”. Wanneer sprake is van ziekte, maar ook bij het ouder worden in het algemeen is er vaak sprake van verandering in gedrag.

Hoe kun je je naaste beter begrijpen? Hoe stimuleer je je naaste? Annemarie Bolder van Ergoworld neemt ons mee in de werking van het brein en vertelt over haar methode ‘Kracht van Herinneringen’. Het wordt een avond met praktische tips/oefeningen, ook voor thuis. De avond wordt gehouden in Kulturhus de Spil op woensdag 7 december a.s. Aanvang 19.00 uur en we sluiten af om uiterlijk 21.30 uur. Voor koffie/thee met iets lekkers wordt gezorgd.

Aanmelden graag uiterlijk 1 december bij de Hulstkampen of bij Alet Lenderink van Saam Welzijn ([email protected] of telefonisch 06-19218070).