NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – De afgelopen jaren stonden in het teken van de Corona perikelen maar ondanks dat zijn wij aan de weg blijven timmeren en is het ledental boven verwachting sterk gestegen en is het op de clubavond regelmatig heel gezellig druk. Er hebben zich ook een aantal dames aangemeld en zijn ook zeer enthousiast.

    (Advertentie)
    Schietsport Vereniging Nieuwleusen is vergroend

    Mede door de financiële bijdrage van de Rabobank Clubkasactie heeft de klusgroep alle lampen zowel in de kantine als op de schietbaan vervangen door LED lampen. Door deze investering wordt een besparing op de energiekosten bereikt van ca 70%. En voldoet de baan weer aan de internationale richtlijnen om officiële wedstrijden te kunnen organiseren. De eerstvolgende wedstrijd wordt verschoten in de 3e week van Januari en hiervoor zijn al weer diverse inschrijvingen uit heel Nederland binnen.

    Uiteraard is er het komende jaar ook weer het bekende Recreatietoernooi. De uitnodigingen worden in de loop van December verstuurd en de inschrijving gaat vanaf 6-1-2023 open. Hiervoor kunt u op de site www.schietsportnieuwleusen.nl terecht onder het kopje ‘Recreatietoernooi’.

    Op de site staan ook diverse andere wetenswaardigheden van de club. Wilt u eens kennismaken met de schietsport dan bent u na afspraak van harte welkom op de clubavond. Dan vertellen wij u graag de mogelijkheden en kunt zelf een poging wagen met Luchtgeweer, Luchtpistool en/of Kruisboog.

    Share.