De prestaties van Loopgroep AG’85 van de afgelopen week

0
17
De prestaties van Loopgroep AG'85 van de afgelopen week

NIEUWLEUSEN – De afgelopen week waren de lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 bij enkele wedstrijden actief.

De Koude Polderloop in Nijkerk werd met een temperatuur rond het vriespunt inderdaad een koude loop. Dennis Brandenburg werd op de 5 kilometer met een tijd van 18.17 minuten derde bij de Mannen 40+. Michiel Veldman liep een tijd van  20.49 minuten. Albert Mussche liep op de 10 kilometer een tijd van 38.59 minuten.

In Hellendoorn werd de Nijverdalsebergcross georganiseerd, die diende als try-out voor het NK Cross dat in februari op dit parcours zal worden gehouden. Erwin Akkerman werd op de lange cross over 10 kilometer derde bij de Mannen 40+ met een tijd van 37.37 minuten. Rudie Troost liep de korte cross over 5 kilometer in een tijd van 23.24 minuten.