S.V. Nieuwleusen JO11-1 kampioen

0
35
S.V. Nieuwleusen JO11-1 kampioen
Boven vlnr: Shirt-sponsor Henri Vasse (Vasse Hoveniers), Henk Uitslag (leider), Nick Grondman, Siem Uitslag, Merijn van der Kolk, Jelle Goeree, Sem Boers, Wiebe Bonsink (trainer/leider) Onder vlnr: Dylan Konterman, Thijmen Velthuis, Willem Prins, Jonas, Bloemert, Jippe Bonsink

NIEUWLEUSEN – Wat een knappe prestatie. Zaterdag 10 december wist de JO11-1 van S.V. Nieuwleusen de titel in de wacht te slepen door 0-0 gelijk te spelen tegen Berkum. Dat het kampioenschap behaald zou worden, dat was al bijna zeker. De voorgaande wedstrijden werden immers allemaal gewonnen.

Elke week weer stonden er vele ouders, opa’s, oma’s broertjes, zusjes en andere betrokkenen langs de lijn om de spelers aan te moedigen. Het kampioenschap behalen, kwam allemaal door de fantastische seizoenshelft waarin de een na de andere tegenstander met grote cijfers van de mat af werd getikt. Scoren is natuurlijk belangrijk, maar ook het voorkomen van doelpunten is daarbij van groot belang. Hier is het team erg goed in geslaagd. Met de mooie cijfers van 47 doelpunten voor en slechts 5 tegen, is dit kampioenschap dan ook meer dan verdiend. Geen wedstrijd in de 2e periode ging verloren en dat ging vaak gepaard met mooi samenspel, individueel acties, prachtige goals en schitterende reddingen. Een echte teamprestatie.

Na de wedstrijd werden de spelertjes opgewacht bij de club om daar onder het geluid van ‘we are the champions’ een mooie medaille in ontvangst te nemen. Een patatje en een drankje in de kantine mochten natuurlijk ook niet ontbreken. De volgende periode gaat het team proberen deze mooie reeks verder uit te bouwen!