S.V. Nieuwleusen JO12-1 overtuigend kampioen

0
25
S.V. Nieuwleusen JO12-1 overtuigend kampioen

NIEUWLEUSEN – Nadat het kampioenschap in de eerste fase van het seizoen op de laatste speeldag werd verspeeld hadden de jongens van JO12-1 maar één doel voor ogen, kampioen worden in de tweede fase.

De eerste wedstrijd werd tegen de directe concurrent Bergentheim gelijk gespeeld met 4-4 maar daarna werden Balkbrug, DETO en DKB getrakteerd op een ruime nederlaag. Het vertrouwen groeide en de hand van de trainers Lars Herssevoort en Randy Vink werd steeds beter zichtbaar. Er werd steeds beter gecombineerd waardoor de ene na de andere fraaie aanval op de mat werd gelegd. Als het in de achterhoede dan ook nog eens staat als een huis kan er natuurlijk weinig meer mis gaan. Nadat de wedstrijden tegen FC Dalfsen en Rhoda Raalte ook werden gewonnen kon bij winst op Gramsbergen het kampioenschap binnen gehaald worden. Uiteindelijk werd deze kampioenswedstrijd gewonnen met 8-4 en mochten we ons met 19 punten en een doelsaldo van 50 doelpunten voor en 13 tegen de meer dan terechte kampioen noemen.

Staand v.l.n.r.:

Cisca Beltman (sponsor), Randy Vink (trainer), Boas Versteegt, Robin Schuurman, Ties Ruinemans, Micha Meijer, Chase Visser en Lars Herssevoort (trainer)

Zittend v.l.n.r.:

Luuk Willems, Yosco Bremmer, Thomas Heldoorn, Swen Visscher en Stijn Schuurman