S.V. Nieuwleusen JO13-2 kampioen

0
40
S.V. Nieuwleusen JO13-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Woensdag 7 december werd S.V. Nieuwleusen JO13-2 ongeslagen kampioen. De temperatuur zorgde ervoor dat de spelers van beide partijen verkleed als eskimo’s het veld betraden. Met een extra lange warming-up om die beentjes extra warm te krijgen, waren de jongens goed voorbereid om de leeftijdsgenoten van Vroomshoop te verslaan. Met een keurige 4-0 eindstand kon er feestgevierd worden in de verwarmde kleedkamer. We begonnen wat stroef aan het seizoen met de beker, waarin we helaas niet door gingen. Gelukkig was dit geen voorbode voor de rest van het seizoen. Een ongeslagen reeks in de competitie, met als kers op de taart de 2-3 winst tegen directe concurrent HHC, was het gevolg. De trainers Ruben Brasjen, Hidde Hoekstra, Tieme Brinksma en coaches Christiaan Klein en Hilbrand Eikelboom, stuurden de jongens iedere zaterdag vol zelfvertrouwen de mat op. Dit had  als resultaat een stabiele verdediging en piekfijne aanvallen waar prachtige doelpunten uit voortvloeiden. Het team werd ,onder het genot van een patatje en een drankje, gehuldigd in het clubhuis met vele toeschouwers!

Op de foto

Boven van links naar rechts:
Wim Schiphorst (shirtsponsor Schiphorst Installatiebedrijf), Hilbrand Eikelboom (leider), Lyam Wermink, Milenco Rekelhof, Tycho Kappert, Immanuel de Joode, Jesper Eikelboom, Ruben Adams, Sem Goos, Ruben Brasjen (trainer/coach), Hidde Hoekstra (trainer/coach)

Onder van links naar rechts: Pascal Bloemert, Jasper Klein, Joël Benjamins, Timotheüs Verboom, Kyan Bloemert, Gijsbert Brinkman, Dani Dunnink