S.V. Nieuwleusen MO13-1 Kampioen

0
32
S.V. Nieuwleusen MO13-1 Kampioen

NIEUWLEUSEN – Onder technische leiding van Luna, Fleur, Maren en leider Peter zijn de meiden van S.V. Nieuwleusen MO13-1 met overtuiging kampioen geworden.

Het team moest even aan elkaar wennen, zo ook aan een groot veld, buitenspel en ingooien. Allemaal nieuwe uitdagingen. Een aantal wedstrijden werd met overmacht gewonnen, maar er zaten ook hele spannende potjes bij! Heel mooi om de meiden te zien groeien, van afwachtend, twijfelen naar volle bak voor de bal en elkaar te gaan. Ook al stonden ze achter ze bleven vechten voor de overwinning. Met dank aan de technische leiding van de trainsters, die elke keer weer de beste opstelling en tactiek maakten. We kijken uit naar het voorjaarsseizoen.

Op de foto

Staand van links naar rechts:

Jolanda Gerrits (shirtsponsor Willems Mode), Fleur in’t Veld (trainster/coach), Peter Albada (leider), Lynn Brinkman, Leonie Zandink, Tess Brinkman, Evelien Harink, Sanne Dekens, Brigitte Konterman, Luna Sterken (trainster/coach), Maren Roos (trainster/coach)

Zittend van links naar rechts

Elin Timmer, Annelie van Leussen, Lise van Wilgen, Alysia Vlek, Nadine Albada, Eva Dekens, Danique Stegerman, Dewi Grooteboer, Jolien Laarman