Alex Schuurman benoemd tot erelid van MC de Zweef

0
54
Alex Schuurman benoemd tot erelid van MC de Zweef

NIEUWLEUSEN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van M.C. De Zweef op vrijdagavond 6 januari is Alex Schuurman, wegens zijn grote verdiensten voor de club, benoemd tot erelid. Alex nam in 1995 het initiatief om de motorclub op te richten. De grote wens was een eigen clubhuis en dit werd in 2005 gerealiseerd, Alex was de grote kartrekker. MC de Zweef is een florerende club met 65 leden met een prachtig clubhuis aan de Bouwhuisweg in Nieuwleusen. In 2020 bestond de club 25 jaar, er stond een jubileumfeest gepland met de huldiging van de leden die vanaf de oprichting lid zijn. Corona gooide echter roet in het eten. Vrijdagavond werden de jubilarissen alsnog gehuldigd.

Op de foto

Boven V.L.N.R.: Jeen Bos, Engbert Schaapman, Harold Dons, André Poel en Ronald van der Vegt.

Onder V.L.N.R.: Alex Schuurman en Herman Blik.

Bert Zielman ontbreekt op de foto.