S.V. Nieuwleusen JO9-3JM Zaalkampioen

0
33
S.V. Nieuwleusen JO9-3JM Zaalkampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 14 januari werd S.V. Nieuwleusen JO9-3JM Zaalkampioen 2022-2023. De najaarscompetitie op het veld ging met ups en downs en de nodige verliespartijtjes.

In de zaal was het andere koek. Vanaf de eerste wedstrijd werd er gewonnen en gelijkgespeeld maar niet meer verloren. In de tussenstand die rond de jaarwisseling werd gepubliceerd stonden we op een mooie 3e plek maar wel 2 wedstrijden minder gespeeld. Het team groeide met de week en de sfeer was dan ook opperbest bij de meiden en jongens. Op de voorlaatste speelronde stonden we op een mooie 2e plek waarin de nummers 1 en 3 gelijke punten hadden.

Het kam dus aan op de laatste speelronde die in De Spil in Nieuwleusen werd gespeeld. Aangemoedigd door vaders, moeders, opa’s en oma’s werd er volop gestreden. In de eerste wedstrijd tegen SDOL werd een 0-2 achterstand omgebogen in een 3-2 winst. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen de andere kampioenskandidaat vv DES, waar een gelijkspel voldoende voor ons was. Helaas kwamen op 0-1 achterstand maar in de laatste 10 seconden gaan we nog een keer met z’n allen naar voren en alles geven. In de laatste seconden maken we de verlossende 1-1 en zijn we ongeslagen zaalkampioen 2022-2023!
Een geweldige teamprestatie, gefeliciteerd aan alle kinderen van JO9-3JM.

Op de foto

Bovenste rij van links naar rechts:
Robin Brinkman (Trainer/Coach), Wes Boers, Liam Schra, Quinten Eikelboom, Tom van den Berg, Oliver Koning, Jesse Roesink, Kim van den Berg (Leidster/Coach)

Onderste rij van links naar rechts:
Boet Dalessi, Ian Middeljans, Anouk Doorneweerd

Op de foto ontbreekt Jort Willering