USV vlotjes voorbij Vilsteren

0
5
USV vlotjes voorbij Vilsteren

VILSTEREN – In het oefenduel in en tegen Vilsteren begon USV voortvarend. In de 10e minuut rondde Max Schaeffer voorbereidend werk van Wouter Smudde en Dennis van der Veen af met een streep in de verre hoek (0-1). Na ruim een kwartier verdubbelde Thijmen Stegeman de voorsprong met een uiterst nauwkeurige vrije trap (0-2). En vlak daarna stond het ook al 0-3 toen Dennis van der Veen in stelling werd gebracht na een snelle combinatie via Niels Kappert. De meeste toeschouwers zaten al aan de warme koffie toen Wouter Smudde op slag van rust voor 0-4 zorgde. Dat leek lange tijd ook de eindstand te worden. Maar in de slotfase zette de ingevallen Robin Borger met een fraaie pass collega-invaller Sem Hartman alleen voor de keeper (0-5). Het slotakkoord was voor de thuisploeg. Rowi Hollegien kopte knap raak na een vrije trap van Jelle Niens (1-5). Waarmee de winterse oefencampagne erop zit. USV hervat zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen Kraggenburg. Aanvang 14.00 uur.