Flash Nieuwleusen meisjes C-team speelt halve finale Nederlands Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK)

0
36
Cake actie Flash Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 25 februari organiseert volleybalvereniging Flash Nieuwleusen de halve finale van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Dit is het grootste en meest populaire jeugdvolleybaltoernooi van Nederland georganiseerd door de Nevobo. Jaarlijks spelen zo’n 450 tot 500 teams mee om de nationale titel. Het NOJK meisjes C-team van Flash Nieuwleusen heeft zich tijdens de voorrondes op 7 januari in Nieuwleusen geplaatst voor de halve finale. In de voorronde troffen de meiden tegenstanders van grote verenigingen: VC Sneek en Taurus. Tegen VC Sneek werd goed tegenstand geboden, maar zij waren toch een maatje te groot. Tegen Taurus wisten de meiden een set te pakken. Door de laatste wedstrijd te winnen was de kruisfinale behaald. Tegen Voorsterslag wisten de meiden van Flash het goede spel door te zetten en werd ook de kruisfinale gewonnen. Het team bestaat uit: Janneke Bink, Femke Durieux, Lisa van de Kerkhof, Meike Knol, Elza Lubbers, Amber van Limburg, Milou Willems, Lieke Uitslag, Lieke Laarman en Feline Roozeboom en trainers/coaches: Lisa Bollemaat, Myrthe Schuurman en Joanne Kooiker.

A.s. zaterdag 25 februari speelt het NOJK meisjes C-team de halve finale in de Spil te Nieuwleusen. Van harte welkom om te komen kijken! Het NOJK jongens A-team van Flash was in de voorronde vrijgesteld. Zij spelen de halve finale op 25 februari in sporthal Olympus te Assen.