NIEUWLEUSEN – Donderdagavond 23 februari heeft S.V. Nieuwleusen op ’t Klaverblad de oefenwedstrijd tegen ZZVV met 1-0 gewonnen. Het was de eerste keer dat het 1e elftal een lichtwedstrijd op het Evert Bosch veld speelde.

In de 1e helft hadden de oranjehemden wel een veldoverwicht maar echt gevaarlijk werden ze niet. De grootste kans was voor de bezoekers, de topscorer van de 3e klasse D Jovanni van Dijk kwam vrij voor het doel maar Tim Hoogenkamp redde sterk met zijn voeten.

Vijf minuten na rust kwam S.V. Nieuwleusen op een 1-0 voorsprong door Bas Evenboer, die een corner van Stijn Hoeksta inkopte. Ook in de 2e helft had S.V. Nieuwleusen een veldoverwicht maar groots was het allemaal niet.

Op 4 maart begint de competitie weer met een uitwedstrijd tegen PH Almelo. Wij gaan we dan met een bus, voor 50 personen, naar Almelo. Supporters kunnen meerijden, maar VOL = VOL. Het vertrek is om 13.00 uur.

Opstelling S.V. Nieuwleusen

Doel: Tim Hoogenkamp

Verdediging: Nemo Hekkert, Roy Bollemaat, Saake Malestein(81e min. Kris Tinholt), Leon de Raad

Middenveld: Stijn Hoekstra, Thomas Koobs, Sander Bollemaat, Reinier Meijerink(46e min. Roy in ’t Veld).

Aanval: Bas Evenboer, Randy Vink