Teampresentatie motorcoureurs bij de MC Nieuwleusen

0
27
Teampresentatie motorcoureurs bij de MC Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – START-racing uit Nieuwleusen presenteert op vrijdagavond 24 maart de plannen voor het seizoen 2023. Op deze avond zal de nieuwe rijder voor dit seizoen, Thijs Westenbrink, zich voorstellen aan sponsoren en alle andere belangstellenden. Bovendien kan de Dalfsenaar ook al vertellen over zijn eerste meters op de blauwe Yamaha van Start-racing. Tijdens de trainingsdriedaags in Valencia liet hij een mooie progressie zien.

Verder zal de voorzitter van START-racing ingaan op de samenwerking met SRTD racing.

Vanuit die samenwerking zal Leon Stolte zich ook presenteren op deze avond. De voormalig coureur van START-racing heeft nu een stapje hogerop gemaakt en komt dit jaar uit voor SRTD-racing. Ook hij zal op deze avond zijn plannen voor seizoen 2023 ontvouwen.

De presentatie is in het clubgebouw van de motorclub Nieuwleusen aan de Bosmansweg. De deuren zijn vanaf 20 uur open en de coureurs zullen een uur later aan het woord komen.

Daarna is er volop tijd voor een meet en greet met rijders en teamleden onder het genot van een hapje en een drankje.