Fietstocht met start in Nieuwleusen

0
22
Fietstocht met start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op woensdagmiddag 12 april a.s. wordt de eerste maandelijkse fietstocht, van Saam Welzijn en de Toerclub Nieuwleusen, weer georganiseerd in het nieuwe seizoen. De start is om 13.30 uur bij de Olmen aan het Oosterveen in Nieuwleusen.

De deskundige en ervaren vrijwilligers die de tochten uitzetten en begeleiden hebben een mooie tocht uitgezet. De route gaat deze eerste keer via Ankum en Vechterweerd naar Hoonhorst. De koffie-/theepauze is bij Grand Café Thuis bij Kappers in het rustieke Hoonhorst. Op de terugweg gaan we via Dalfsen en langs de Vecht weer richting Nieuwleusen. Een mooie route van iets meer dan 30 km. Tussen half vijf en vijf uur zijn we weer bij ons vertrekpunt.  

De consumpties zijn voor eigen rekening, omdat de deelname verder gratis is.

Iedereen met en gewone- of elektrische fiets is van harte welkom om deze mooie tocht, van ruim 30 km., mee te fietsen. Er wordt gefietst in een tempo dat voor iedereen plezierig is. De fietstochten worden iedere 2e woensdag van de maand georganiseerd. 

Aanmelden is niet nodig. Wie 12 april om 13.30 uur bij de Olmen is, kan meefietsen. Iedereen is welkom.