Leer presentaties maken

0
12
Leer presentaties maken

NIEUWLEUSEN – Een goed verhaal boeit het publiek extra als er sprekende beelden bij zitten. Bijvoorbeeld in een presentatie op een scherm! Zo ondersteun je als spreker je boodschap. Hiervoor kan je foto’s, tekeningen, schema’s of illustraties gebruiken. In de bekende programma’s Microsoft PowerPoint of Google Presentaties maak je met de computer de meest sprankelende presentaties. Of je presentatie nu over je vakantie gaat, over je hobbyclub of over iets anders.

Op woensdag 12 april om 14.00 uur is er in de Bibliotheek in Nieuwleusen een workshop ‘Presentaties maken’. In deze workshop maakt elke deelnemer zelf een eenvoudige presentatie. op zijn of haar eigen tablet of laptop. Meedoen is gratis, wel is het nodig om aan te melden via www.bibliotheekdalfsen.nl/presentaties.