Kickboksgala in Kulturhus de Spil te Nieuwleusen op zaterdag 13 mei 2023

0
37
Kickboksgala in Kulturhus de Spil te Nieuwleusen op zaterdag 13 mei 2023

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 13 mei 2023 vindt er in Kulturhus de Spil te Nieuwleusen een groots kickboksgala plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Team Sportfit uit Dedemsvaart en staat onder toezicht van de World Full Contact Association (WFCA).

Het kickboksgala biedt een volle dag aan vechtplezier. In de middag zullen er van 12:00 tot 16:30 maar liefst vijfentwintig partijen plaatsvinden voor jeugdige vechters. Dit belooft een spannende strijd te worden waarbij de jonge talenten zich van hun beste kant zullen laten zien.

’s Avonds gaan de volwassen vechters de strijd met elkaar aan. Van 19:00 tot 0.00 (zaal open 18:30) zullen er zesentwintig partijen plaatsvinden, waarbij het publiek kan genieten van hoogstaand kickbokswerk. Naast de wedstrijden zal er ook entertainment zijn. Zo zal Brace, bekend van het tv-programma “Beste Zangers”, voor de muzikale noot zorgen. Ook zullen de turnsters van Gymnastiekvereniging Nieuwleusen een spectaculaire show verzorgen; zij zijn Nederlands kampioen groepsspringen. De presentatie is in handen van de bekende presentator Ray Martin.

Het kickboksgala is een uniek evenement dat je niet mag missen. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.fightday.nl. Voor VIP-tafels kan er gebeld worden met 06 33 28 28 29. Wees er snel bij, want op is op!