Flash Nieuwleusen jongens A1 viert uitgesteld kampioensfeest

0
27
Flash Nieuwleusen jongens A1 viert uitgesteld kampioensfeest

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag 15 april had JA1 van Flash Nieuwleusen een wedstrijd op het programma staan tegen Ouvol Oudleusen XA1. De jongens van Flash waren officieel op 8 april al kampioen geworden van de competitie maar stonden nog niet op plek 1. De nummer 1 (voor deze wedstrijd) heeft dit seizoen met dispensatie spelers gespeeld waardoor het geen kampioen kan worden. Flash had genoeg aan 2 punten om eerste te staan in de competitie.

De wedstrijd in Oudleusen begon een beetje tam voor de jongens uit Nieuwleusen. Er vielen makkelijke ballen op de grond en het team uit Oudleusen kon makkelijk meekomen. Na een time-out waar de boel op scherp werd gezet ging eigenlijk de gehele wedstrijd voorspoedig. De sets werden gewonnen door de jongens van Flash met 14 – 25, 7 – 25, 16 – 25 en 8 – 25.

In elke set namen verschillende spelers om en om het voortouw. Lars had een serve serie waardoor een complete set makkelijk werd binnen gehaald. Swen, Kyron, Sam en Luuk waren aan het net heer en meester. Stan legde als spelverdeler op cruciale momenten perfect de bal bij de juiste speler. Ole was zoals altijd stoïcijns met het maken van belangrijke punten. Zo droeg iedereen bij aan de zakelijke overwinning. Iedereen bedankt voor de support en tot volgend jaar!