Meeleweg Nieuwleusen tijdelijk afgesloten i.v.m. werkzaamheden waterschap

0
37
Meeleweg Nieuwleusen tijdelijk afgesloten i.v.m. werkzaamheden waterschap

NIEUWLEUSEN – Vanaf 17 april tot en met 26 mei 2023 gaat Waterschap Drents Overijsselse Delta oude dammen en duikers vervangen langs de Meeleweg in Nieuwleusen. Dit is nodig, zodat het water daar beter kan doorstromen. Om dit werk veilig uit te voeren, wordt de weg tijdelijk afgesloten en stellen we een omleidingsroute in.

Werkzaamheden

Langs de Meeleweg liggen veel oude dammen met duikers achter elkaar. Om er voor te zorgen dat het water beter kan doorstromen, is het voor het waterschap wenselijk om deze situatie te verbeteren. Een groot deel van deze dammen met duikers worden daarom vervangen. Daarnaast wordt de watergang zelf ook weer netjes op profiel gebracht.

Omleiding

De omleidingsroute staat aangeven op de kaart.