Heel Nieuwleusen bakt

0
39
Heel Nieuwleusen bakt

NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 3 juni, van 14:00 tot 16:00 uur, vindt de eerste editie plaats van “Heel Nieuwleusen bakt”. Inwoners uit Nieuwleusen, jong en oud met passie voor bakken, kunnen dan zelfstandig, of gezamenlijk (ouder kind bijvoorbeeld) aan de slag. Het is de bedoeling dat deelnemers thuis een taart bakken en deze meenemen naar Kulturhus De Spil Nieuwleusen.

Net als op televisie, krijgt ieder bakkersteam een eigen werkruimte in de vorm van een kraam. Hier kunnen de deelnemers dan verder gaan met het decoreren van de taart. De Spil zorgt voor voldoende en divers decoratiemateriaal. Hier zit het wedstrijdelement aan verbonden. Wie maakt de mooiste taart met als thema: Zomer.

Bezoekers kunnen tijdens het decoreren gezellig langs komen en de diverse taarten bewonderen en misschien wel even proeven!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Aanmelden (€10,- per persoon/team) kan door een e-mail toe te sturen aan Grand Café Nieuwe Garde (in De Spil). Aanmeldingen moeten uiterlijk 27 mei binnen zijn. Het emailadres is: [email protected].