USV Band speelt pannen van het dak

0
40
USV Band speelt pannen van het dak
De line up van de USV Band met vanaf links Wilbert Lindeboom, Willy Kamerman, Jan de Groot, Klaas Klein en Sander Eissen. Foto: Close Up fotografie, Martine Bisschop

NIEUWLEUSEN – Door de winst op VWC zorgden de voetballers van USV zondagmiddag al voor een prima stemming in het volle clubgebouw. En toen tegen half vijf de USV-Band op het podium verscheen ging het dak er helemaal af. Het strakke debuutoptreden overtrof alle verwachtingen. De twee sessies plus toegift met covers van onder meer ZZ Top, Rolling Stones, ACDC en niet te vergeten het I’gonna be (500 miles) van The Proclaimers en Neil Youngs Rockin’ in the free world konden op groot enthousiasme en applaus rekenen van het publiek. Terwijl de bandleden complimenten en attenties in ontvangst namen meldde de markante frontman Willy Kamerman graag nog een keer terug te komen. Een unieke middag bij USV. Dankzij een unieke band. We want more!