S.V. Nieuwleusen JO13-1JM kampioen 2022/2023 1e klasse

2
41
S.V. Nieuwleusen JO13-1JM kampioen 2022/2023 1e klasse

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 20 mei is S.V. Nieuwleusen JO13-1JM kampioen geworden van de 1e klasse!

In een rechtstreeks kampioensduel op bezoek bij nr.2 SV Zwolle werd er overtuigend met 0-5 gewonnen!

De afgelopen weken was de JO13-1 op stoom en werden diverse concurrenten aan de zegekar gebonden. Enige concurrent die over bleef was uitgerekend SV Zwolle tegen wie de laatste competitiewedstrijd gepland stond. Bij winst of gelijkspel kon het feestje losbarsten aan SV Nieuwleusen kant, bij verlies zou SV Zwolle er met kampioenschap vandoor gaan.

SV Nieuwleusen scherp aan de wedstrijd, tegenstander SV Zwolle werd vanaf de 1e minuut bij de keel gegrepen en geen moment meer losgelaten. Na een paar kansen is het Thijs die de score opent, 0-1! Na een perfecte corner van Floris T. wordt de 0-2 hard ingekopt door Stef bij de 2e paal. Door het goede spel en de vechtlust van alle spelers bleven de kansen komen, na het missen van een uitgelezen kans op 0-3 kwam er een grote kans voor SV Zwolle. Deze ging tot ieders opluchting mis. Kort voor rust is het Owen die met een mooie actie vanaf de linkerflank, de bal keurig in de korte hoek schiet. Dik verdiend gaan we rusten met een 0-3 voorsprong! In de tweede helft kwam de voorsprong geen moment meer in gevaar, en werd de voorsprong uitgebouwd tot 0-5 door Noa en Owen.

Na het laatste fluitsignaal wordt het feestje uitbundig gevierd op het veld, om vol blijdschap richting Nieuwleusen gaan! Na het maken van de kampioensfoto op het hoofdveld van S.V. Nieuwleusen onder het bord ‘Hogerop met eigen talent’, bouwen de spelers nog een feestje met de voetbalkleren aan onder de douche! In de avond werd het feestje volop verder gevierd, om een fantastische dag af te sluiten met elkaar!

Staf SV Nieuwleusen JO13-1JM

Tieme, Christiaan en Tom

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.