NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Na het kampioenschap van de 1e fase competitie is S.V. Nieuwleusen JO15-1 nu wederom kampioen! De 2e seizoenhelft begon in februari. Wederom in de 1e klasse, maar ditmaal met sterkere tegenstanders. De eerste wedstrijd was tegen Heino JO15-1. Hier werd meteen de toon voor de rest van het seizoen gezet, de wedstrijd werd met 2-4 gewonnen. Na deze wedstrijd volgde winst op winst, waarbij alleen SVI een beetje in het kielzog kon blijven. Maar ook daar werd 2x van gewonnen. Zodoende konden de jongens 3 wedstrijden voor het einde kampioen worden. Op 3 juni kon in Hattem bij winst of gelijkspel het kampioenschap  worden behaald.

    (Advertentie)
    S.V. Nieuwleusen JO15-1 ongeslagen Kampioen

    Hattem wilde uiteraard niets cadeau doen en kwam goed uit de startblokken. Alle zeilen werden bijgezet, maar Hattem kwam toch op 1-0. S.V. Nieuwleusen zette nog een tandje bij en al vrij snel werd het 1-1. Na de rust ging S.V. Nieuwleusen op dezelfde voet door wat uiteindelijk een eindstand van 1-3 opleverde en dus het kampioenschap!

    Na het feestje op het veld met de aanwezige ouders en toeschouwers werd het feest in de kleedkamer voortgezet! Met nog twee wedstrijden voor de boeg wilde Nieuwleusen uiteraard de ongeslagen status behouden.

    Op donderdag 3 juni werd er thuis gelijkgespeeld en op zaterdag 10 juni gewonnen. Het team is de terechte ongeslagen kampioen. 

    Share.