NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – S.V. Nieuwleusen heeft tijdens de zomerstop de verwarmingsinstallatie en de warmwatervoorziening, voor de kleedkamers en vergaderruimtes, vervangen door een duurzame variant. Dit betekent dat S.V. Nieuwleusen van het gas af is en de gehele accommodatie nu energieneutraal ingericht is.

    (Advertentie)
    Voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen is van het gas af

    Technische installaties

    Er zijn twee grote warmtepompen van 1250 kg geplaatst. Een op het dak en één achter de kleedaccommodatie. In de accommodatie zijn twee ruimtes ingericht voor de warmwaterboilers, de verwarmingsinstallatie en een technische installatie voor de aansturing. De stroom die hiervoor nodig is, wordt opgewekt door zonnepanelen. Naast de bestaande zonnepanelen op het clubhuis, komen er nog een groot aantal op het dak van het oude clubhuis, dat nu als berging wordt gebruikt.

    Grote investering en omvangrijke klus

    Dit is een grote en noodzakelijke investering voor de vereniging. De bestaande verwarmingsinstallatie was namelijk aan vervanging toe. Omdat de accommodatie tijdens de zomerstop niet wordt gebruik is de vervanging van de installatie in deze periode gepland. Een flinke klus voor de onderhoudsploeg en de installateur. Door de inzet van voornamelijk de onderhoudsploeg en de zeer scherpe prijsstelling van sponsor “Technisch Installatiebedrijf Heide BV” heeft dit de vereniging een behoorlijke kostenbesparing opgeleverd. De onderhoudsploeg heeft al het voorbereidend werk gedaan, elektra voorzieningen aangelegd, funderingen aangelegd en de ruimtes ingericht voor de installatie. Zo kon de installateur van Installatiebedrijf Heide zich puur richten op de aanleg van het technische gedeelte van de installatie. Een mooi samenspel tussen de onderhoudsploeg en het installatiebedrijf maakte het mogelijk dat deze omvangrijke klus in de zomerstop gerealiseerd kon worden. Weer een mooi project dat gerealiseerd is door er samen de schouders onder te zetten. Zo blijft S.V. Nieuwleusen toekomstbestendig.

    Share.