NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – S.V. Nieuwleusen heeft, op de zeer druk bezochte open dag, de bekerwedstrijd tegen SVI met 2-1 gewonnen. Ook vorig jaar was SVI op de open dag de tegenstander en ook toen was de uitslag 2-1. In dezelfde poule speelden Nunspeet en WHC met 1-1 gelijk.

    (Advertentie)
    S.V. Nieuwleusen wint van SVI

    De 1e grote kans was in de 4e minuut voor de gasten uit Zwolle. Enkele minuten later was het bij de eerste aanval van S.V. Nieuwleusen direct raak. Na een mooie actie van Randy Vink, werkte Thomas Koobs rustig af.

    Het was in die 1e helft een gelijk opgaande strijd. De thuisclub verdubbelde na een half uur de score. Tieme Brinksma werd binnen het strafschopgebied gevloerd en Roy Bollemaat schoot de toegekende strafschop hard en zuiver binnen.

    Direct na rust scoorde SVI de aansluitingstreffer, Ter Steege was met een fraaie halve omhaal de doelpuntenmaker. Het was in die 2e helft een intensieve en zware partij voor de Nieuwleusenaren, maar de 2-1 werd over de streep getrokken. A.s. zaterdag 9 september om 14.30 uur speelt S.V. Nieuwleusen de bekerwedstrijd in Wezep tegen WHC.

    Stand

    1. S.V. Nieuwleusen 1-3
    2. WHC 1-1
    3. Nunspeet 1-1
    4. SVI 1-0

    Doel: Tim Hogenkamp
    Achter: Kris Tinholt(72e min. Nemo Hekkert), Roy Bollemaat, Saake Malestein, Leon de Raad(72e min. Roy in ’t Veld)
    Midden: Tom Vasse Thomas Koobs, Ruben Brinkman(84e min. Sander Bollemaat), Stijn Hoekstra
    Voor: Tieme Brinksma(61e min. Bas Evenboer), Randy Vink

    Share.