NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen is bijna klaar met de voorbereidingen voor De Beurs in Nieuwleusen. Deze driedaagse consumentenbeurs vindt plaats in de herfstvakantie, van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 oktober, in kulturhus De Spil in Nieuwleusen. De openingstijden zijn dagelijks van 13.30 uur tot en met 21.00 uur.

    (Advertentie)
    Maar liefst 90 standhouders bij De Beurs in Nieuwleusen

    Een werkgroep van de Ondernemersvereniging is al vele maanden bezig met het organiseren van De Beurs en dat gebeurt in nauw overleg met de medewerkers van De Spil. Het belooft een prachtig evenement te worden: maar liefst 90 bedrijven presenteren zich op deze beurs. De organisatie verwacht bezoekers uit de nabije regio, maar ook van ver daarbuiten. Zo was dat tenminste bij de vorige edities, die altijd goed werden bezocht. Met de grote verscheidenheid aan deelnemers, verwacht de organisatie ook dit jaar een grote toeloop van belangstellenden.

    De normale entreeprijs voor deze beurs bedraagt 2 euro per persoon. Maar deelnemende bedrijven verstrekken ook entreekaartjes. Dus wie even de moeite neemt, kan over een gratis toegangskaartje beschikken.

    De Beurs bevat een aantal thema’s: duurzaamheid, huis en tuin, sport en gezondheid, goede doelen en politiek. En natuurlijk mag ook een ‘koopstraat’ niet ontbreken met leuke hebbedingetjes. De Beurs begint zelfs al op het buitenterrein: ook hier hebben ondernemers hun producten tentoongesteld, om er voorlichting over te geven of te verkopen. Voor de kinderen is er een heus kinderplein aanwezig, waarop zij diverse activiteiten kunnen doen. Zo hebben zij ook een plekje op deze beurs. Daarnaast schrijven veel standhouders prijsvragen uit, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

    Naast stands, is er ook entertainment op De Beurs. Zo geeft La Vida Mode een modeshow op woensdagavond en op donderdagavond doet Petra|Hair|Fashion|Beauty dat. Beide shows beginnen om 19.30 uur. Op vrijdagmiddag geeft mevrouw Vlinder een gezellig optreden. Vrijdagavond vanaf 19.30 uur reikt Nieuwleusen Synergie waarde cheques uit aan diverse verenigingen.

    “Van huis en interieur, compleet van ontwerp tot bouw, staan er stands,” zegt voorzitter Carola Mulders van ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen. “Maar bijvoorbeeld ook inrichten, hypotheken en dergelijke. Verder is er bijvoorbeeld een ‘straat’ met sport en gezondheid. Ik ben blij dat we zo’n mooi en divers aanbod aan deelnemers hebben. Veel ondernemers hebben weer zin om zich te presenteren aan het publiek.”

    Meer informatie: Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen, p/a Burg. Backxlaan 258 7711 AL Nieuwleusen. Of bel naar tel. 0529- 48 00 00.

    Share.