NIEUWLEUSEN WEATHER

ALMELO – Zaterdag 4 november speelde S.V. Nieuwleusen in Almelo tegen koploper Oranje Nassau. Een zeer volwassen spelend S.V. Nieuwleusen won met 1-3 en pakte een mooie en verdiende overwinning.

(Advertentie)
    Volwassen S.V. Nieuwleusen wint van Oranje Nassau

In de 8e minuut mag S.V. Nieuwleusen een corner nemen. Deze hoge corner wordt gemist door de keeper en Randy Vink kan bij de 2e paal ongehinderd de 0-1 binnen knikken. Na wat kleine kansjes over en weer is het, in de 22e minuut, de gevaarlijke spits Goury die keeper Tim Hoogenkamp omspeelt en tegen de paal schiet. De terugspringende bal wordt eenvoudig door Hindriks binnengetikt. In de 31e minuut neemt S.V. Nieuwleusen opnieuw de leiding door een fraaie pass van Roy Bollemaat over de verdediging van Oranje Nassau en Tieme Brinksma gaat alleen op de keeper af. Tieme is niet zelfzuchtig en legt de bal prima af op Randy Vink die de 1-2 tegen de touwen schiet. Net voor rust krijgt S.V. Nieuwleusen een vrije trap die Roy in ’t Veld hard op de vuisten van de keeper schiet, de rebound wordt net over gekopt door Randy Vink.

Na een gelijkwaardige eerste helft is het S.V. Nieuwleusen dat de touwtjes behoorlijk in handen pakt en nadrukkelijk op zoek gaat naar nog een treffer. In de 70e minuut is het de goed spelende Reinier Meijerink die zichzelf vrij dribbelt en met zijn rechtervoet de bal heel fraai in de rechterkruising schiet. S.V. Nieuwleusen maakt de verdiende 1-3. Hierna dringt Oranje Nassau behoorlijk aan, waardoor er ruimtes ontstaan en er kansen over en weer zijn. Keeper Tim Hoogenkamp keept uitstekend en de verdediging van S.V. Nieuwleusen staat als een huis en laten zich deze middag niet opnieuw passeren.

Al met al een verdiende overwinning van een zeer volwassen spelend S.V. Nieuwleusen dat, met veel strijdlust en sterk in de duels, de koploper verslaat. S.V. Nieuwleusen kruipt hierdoor naar de bovenste regionen in de 2e klasse. Zaterdag 11 november om 14.30 uur staat de thuiswedstrijd tegen Tubantia op het programma.