NIEUWLEUSEN WEATHER

    WIERDEN – Dinsdagavond 21 november heeft S.V. Nieuwleusen de bekerwedstrijd, in de 2e ronde van de knock-out fase, met 2-1 verloren van 1e klasser SVZW (Sport Vereniging Zwaluwen Wierden) en is dus uitgeschakeld in het bekertoernooi. S.V. Nieuwleusen zag zich in Wierden gesteund door veel meegereisde supporters.

    (Advertentie)
    Bekeravontuur S.V. Nieuwleusen voorbij

    In de eerste helft was SVZW de bovenliggende partij en kreeg enkele uitstekende kansen. S.V. Nieuwleusen was sporadisch gevaarlijk met wat uitbraken. In de 23e minuut kwam de thuisclub op een verdiende 1-0 voorsprong en dit was ook de ruststand.

    In de 2e helft kreeg S.V. Nieuwleusen meer grip op de wedstrijd en won veel meer de duels. Toch kwam de thuisclub in de 52e minuut op een 2-0 voorsprong. S.V. Nieuwleusen ging hierna, aangemoedigd door de supporters, nog fanatieker op zoek naar de aansluitingstreffer. Die kwam er al na 3 minuten. Tieme Brinksma, die de laatste weken behoorlijk op dreef is, was de doelpuntenmaker.

    In de rest van de 2e helft hadden de oranjehemden de zwaluwen flink bij de strot, maar helaas bleef de verdiende gelijkmaker uit.

    A.s. zaterdag 25 november om 14.30 uur staat de thuiswedstrijd tegen BWO uit Hengelo op het programma.

    Scoreverloop

    • 23e min. : 1-0 Frank Smit
    • 52e min. : 2-0 Jasper Groothuis
    • 55e min. : 2-1 Tieme Brinksma

    Opstelling S.V. Nieuwleusen

    • Doel: Tim Hoogenkamp
    • Verdediging: Nemo Hekkert(84e min. Rinse Visscher), Saake Malenstein, Roy Bollemaat, Leon de Raad
    • Middenveld: Ruben Brinkman(61e min. Roy in ’t Veld), Thomas Koobs, Stijn Hoekstra(45e min. Kris Tinholt), Reinier Meijerink (c)
    • Aanval: Randy Vink(70e min. Gabriël van Leeuwen), Tieme Brinksma
    Share.