NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Tijdens de jaarvergadering van de Supportersvereniging van USV deed voorzitter Rudger Jan Vogelzang de kick-off op weg naar het 50-jarig bestaan in 2024.

    (Advertentie)
    Supporters USV op weg naar 50-jarig bestaan

    De komende maanden zijn er tal van activiteiten voor jong en oud met het oog op het bereiken van deze mijlpaal. De datum van zaterdag 29 juni 2024 kan alvast genoteerd worden als klapstuk van het jubileumprogramma. Secretaris Daniël Kreileman keek met een uitgebreid verslag en sfeervolle beelden terug op het afgelopen verenigingsjaar. Waarna penningmeester Gerjan Kappert degelijke financiële cijfers liet zien.

    Tijdens de bestuursverkiezing werd Aalt de Weerd herbenoemd terwijl Daniël Dons en Frank Kooiker als nieuwkomers achter de tafel werden verwelkomd. Het ledenaantal van de Supportersvereniging steeg naar 464. De ambitie is om met de 50e verjaardag in het verschiet het 500e lid te kunnen begroeten.

    De ledenbijeenkomst werd afgesloten met de heropening van de bestuurskamer van de Supportersvereniging. De afgelopen maanden onderging het wat gedateerde onderkomen van onder tot boven een totale metamorfose. Grote blikvanger is de fotowand met een levensgrote blik op sportpark Hulsterlanden. De officiële heropening werd verricht door de ereleden van de Supportersvereniging.

    Share.