NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Zaterdag 25 november trad S.V. Nieuwleusen op het eigen sportpark aan tegen KSV BWO. Het was de eerste keer in historie dat beide teams tegenover elkaar stonden. Na 90 minuten trok BWO aan het langste eind en nam met een 1-2 overwinning de 3 punten mee naar Hengelo.

    (Advertentie)
    S.V. Nieuwleusen verliest van BWO

    S.V. Nieuwleusen begon goed aan de wedstrijd en had binnen het eerste kwartier de leiding moeten nemen, echter de mogelijkheden van Thomas Koobs en Stijn Hoekstra werden niet verzilverd. Door de toenemende druk van S.V. Nieuwleusen werd BWO steeds meer achteruit gedrongen, maar de BWO verdediging hield zich goed staande. BWO produceerde de nodige goed uitgevoerde counters waar S.V. Nieuwleusen het soms moeilijk mee had.

    In de tweede helft een gelijke beeld. S.V. Nieuwleusen zocht de aanval zocht om de openingstreffer te creëren en BWO loerde op de counter. In de 70e minuut kwam BWO onverwachts op voorsprong. Een foutieve inschatting van Saake Malestein werd genadeloos afgestraft door invaller Bryan Nijhof. Dit was het sein voor S.V. Nieuwleusen om nog meer aanvallend te gaan voetballen, maar tot echte kansen leidde dit niet. Het was dan ook BWO dat in de 78e minuut op 0-2 kwam door een goed uitgespeelde counter.

    In de slotminuten wist Thomas Koobs nog de aansluitingstreffer te maken, met een punter via de binnenkant paal verdween de bal achter doelman Tanke. Helaas was S.V. Nieuwleusen niet meer bij machte om nog meer te halen.

    Hopelijk zaterdag 2 december in de uitwedstrijd bij Barbaros in Hengelo meer succes. De wedstrijd begint om 15.15 uur.

    Scoreverloop

    • 70e min 0 – 1 Bryan Nijhof
    • 78e min 0 – 2 Wesley van Houten
    • 87e min 1 – 2 Thomas Koobs

    Opstelling S.V. Nieuwleusen

    • Doel : Tim Hoogenkamp
    • Verdediging : Leon de Raad, Saake Malestein, Roy Bollemaat, Kris Tinholt
    • Middenveld : Stijn Hoeksta (57e min Nemo Hekkert), Roy in ’t Veld (46e min Ruben Brinkman), Thomas Koobs
    • Voorhoede : Randy Vink, Tieme Brinksma (77e min Gabriël van Leeuwen)
    Share.