NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – S.V. Nieuwleusen is verheugd om aan te kondigen dat de samenwerking met hoofdtrainer Jeroen Elzinga met een seizoen is verlengd, tot de zomer van 2025. De clubman gaat daarmee zijn zesde seizoen tegemoet als hoofdtrainer van de oranjehemden.

    (Advertentie)
    Jeroen Elzinga en S.V. Nieuwleusen verlengen samenwerking

    Onder leiding van Jeroen maakte de club de afgelopen jaren een flinke sportieve opmars. Na het overtuigende kampioenschap in de 3e klasse, eindigde zijn ploeg vorig jaar als derde in de 2e klasse. Daarmee wist het zich te plaatsen voor de nacompetitie, waar het sprookje in de eerste ronde eindigde. Dit seizoen maakt het team vooralsnog deel uit van de brede kopgroep, maar wist het zich al wel te belonen met de eerste periodetitel. Mits de ploeg weg weet te blijven van de onderste plekken op de ranglijst, is het daarmee opnieuw verzekerd van een mooi toetje aan het einde van het seizoen.

    Paul van den Bergh, voorzitter van de Voetbal Technische Commissie, toont zich content met de verlenging; “Jeroen is een belangrijk onderdeel van dit succesvolle team. Met zijn toewijding aan de club, tactische inzicht en zijn vermogen om het beste uit de spelers te halen, drukt hij een onmiskenbare stempel op het team”.


    Club en trainer kijken daarmee samen vol vertrouwen uit naar het vervolg van de ingeslagen weg, en de sportieve ambities van de club.

    Share.