NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Nadat we de 1ste fase al ongeslagen waren geëindigd, begonnen we de nieuwe najaarscompetitie met een klinkende overwinning in Lemele, 20 doelpunten werden er gescoord en nul tegen!

    (Advertentie)
    S.V. Nieuwleusen MO11-1 Najaarskampioen 1e klasse

    Dit smaakte naar meer en dat lukte ook. De volgende thuiswedstrijd tegen Hellendoorn werd met 22-1 gewonnen! Al onze negen speelsters hebben in deze wedstrijd 1 of meer doelpunten gemaakt.

    Later wonnen we nog twee keer met 20-0.. en 9-4 thuis tegen Dalfsen en 1-13 winst tegen Olympia. Zo eindigden we deze fase met een doelsaldo van +98 !

    Zwakke tegenstanders? Nee, zeker niet!

    Maar wij hebben een heel leuk, goed samenspelend team!

    Met in de voorhoede onze goalgetters Fleur, Puk en Yvon; op het middenveld veel voetballend vermogen met Lisa, Sam, Willemijn en Jodi. En we hebben een super solide achterhoede met Lotte en Anouk. In het doel staat goalie Sam de 1ste helft en de tweede helft wisselen we af met vaak Yvon of een andere speelster.

    Het positiespel ziet er prima uit en de meiden weten elkaar goed te vinden. Er wordt altijd fanatiek getraind en daarnaast hebben ze het ook nog eens heel gezellig met elkaar!

    We kijken al weer uit naar het nieuwe jaar!

    Share.