NIEUWLEUSEN WEATHER

    DALFSEN – De gemeente Dalfsen viert haar Nieuwjaarsreceptie 2024 net als in 2023 in één van de dorpen. Op dinsdag 9 januari sluit de gemeente aan bij de Nieuwjaarsreceptie van de ondernemersvereniging Nieuwleusen. “Inwoners en ondernemers uit al onze kernen zijn van 19.30 tot 21.00 uur van harte welkom bij Liv Nieuwleusen,” aldus burgemeester Erica van Lente.   

    (Advertentie)
    Gemeente Dalfsen nodigt iedereen uit voor Nieuwjaarsreceptie op dinsdag 9 januari 2024

    De gemeente kiest er bewust voor om op bezoek te gaan in één van de kernen met de Nieuwjaarsreceptie. “Wij vinden het als college belangrijk om inwoners en ondernemers actief op te zoeken en met elkaar in gesprek te gaan. Aansluiten bij de Nieuwjaarsreceptie van de Ondernemersvereniging Nieuwleusen is hier een mooie mogelijkheid voor. We verheugen ons op mooie gesprekken met inwoners en ondernemers.” 

    “De Ondernemersvereniging Nieuwleusen ziet er naar uit om gastheer te zijn bij de Nieuwjaarsreceptie. De Ondernemersvereniging vervult op allerlei gebied een functie binnen het dorp en de gemeente Dalfsen en vindt dit mooi aansluiten bij haar activiteiten,” licht Carola Mulders namens de Ondernemingsvereniging Nieuwleusen toe.  

    De inloop is vanaf 19.30 uur met koffie en thee. Om 20.00 uur houdt Carola Mulders een kort welkomstwoord, gevolgd door de Nieuwjaarstoespraak van Erica van Lente. Daarna volgt een borrel die tot uiterlijk 21.00 uur duurt.

    Share.