NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Scouting Gold’n Zende groep Nieuwleusen is al jaren actief in hun prachtige clubhuis, gelegen in het bos aan de Bouwhuisweg in Nieuwleusen. Hier worden iedere zaterdag opkomsten georganiseerd voor op dit moment 4 speltakken, van spellen en knutselen tot heuse Scoutingactiviteiten als abseilen en hutten bouwen. Om de kinderen te kunnen blijven vermaken zijn zij daarom op zoek naar extra leiding voor de speltakken.

    (Advertentie)
    Scouting Gold’n Zende Groep Nieuwleusen hard op zoek naar leiding

    Scouting is al jaren de grootste jeugd- en jongerenorganisatie met meer dan 110.000 landelijke leden. De activiteiten liggen bij Scouting heel breed. Zo wordt er veel aandacht besteed aan sport en (samen) spel maar zijn ook Scoutingvaardigheden voor kinderen leuk om mee aan de slag te gaan. Bij Scouting staat het beleven van avonturen met leeftijdsgenoten in de buitenlucht centraal. De groep in Nieuwleusen bestaat al sinds 1995 en kent op dit moment meer dan 50 actieve leden. De leden zijn onderverdeeld in de vier speltakken: Bevers, Welpen, Scouts en Explorers. Iedere speltak kent vanwege de leeftijdsgroep zijn eigen activiteiten. Daarnaast zijn er een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten zoals zomerkampen maar natuurlijk ook de dodenherdenking waarbij Scouting een actieve rol speelt.

    Omdat de groep nog steeds groeiende is en om iedere week een ontzettend leuke opkomst neer te zetten voor alle speltakken is Scouting Nieuwleusen hard op zoek naar extra leiding! Deze zijn welkom bij alle speltakken. Heb je interesse om wekelijks en gedurende de verschillende kampen een speltak te vermaken, leuke programma’s te verzinnen en lekker buiten bezig te zijn? Ben je enthousiast en wil je tijd te investeren in een leuke nieuwe hobby? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Kom eens langs tijdens een van onze opkomsten op zaterdagmiddag of neemt contact met ons op via onze website: www.scoutingnieuwleusen.nl.

    Share.