NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Op 10 januari 2024 opent het Talenthus Agnieten College het Jachtseizoen voor groep 6 t/m. 8 van de Basisscholen in Nieuwleusen en omgeving. Nu het echte Jachtseizoen nog tot eind januari is geopend, en er daarna niet meer gejaagd mag worden, organiseert het Talenthus als eerste in 2024 “ Het Jachtseizoen ‘’.

    (Advertentie)
    Talenthus Agnieten College opent 2024 met Jachtseizoen

    Alle basisschoolleerlingen van groep 6 t/m. 8 kunnen woensdag 10 januari vanaf 13.30 uur per team achter voortvluchtigen aan gaan jagen.

    Verzamelplek is de hoofdingang van de Spil Kulturhus.

    Het Jachtseizoen is een spel, net als in de YouTube serie , waarin teams op jacht gaan naar een voortvluchtige. Je krijgt om de zoveel minuten de locatie door ( GPS) , waardoor de teams weten of ze op de goede weg zijn. Binnen een bepaalde tijd moet je de voortvluchtige gepakt hebben, anders heeft het team verloren en de voortvluchtige gewonnen.

    De voortvluchtigen zijn herkenbaar door de oranje gevangenisoverall. Na afloop van de Jacht is er drinken en wat lekkers. Per team heb je een gps tracker nodig en is het handig wanneer je de jachtseizoen app op je telefoon download.

    Het Evenemententeam van Talenthus heeft in de voorbereiding samengewerkt met de gemeente en de Spil Kulturhus.

    Share.