NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Op de goed bezochte nieuwjaarsreceptie stond voorzitter Michiel Smudde afgelopen zaterdag stil bij een aantal opvallende zaken die zich binnen de voetbalvereniging in 2023 hebben afgespeeld. Aan bod kwamen onder andere het prachtige en vernieuwde Henk Wink-court, de aanleg en opening van het kunstgrasveld waarbij er ook door de sponsorcommissie (reclameborden) bergen werk zijn verzet, de extra techniektraining voor de jeugd, de komst van de nieuwe bestuursleden Karin Balint (secretaris) en Kay Huzen (jeugdzaken), het vertrek van bestuurders Jan Willem Wildeboer en John van Spijker en de aanschaf van een video-analysesysteem waar naast het vlaggenschip van de vereniging inmiddels ook de dames gebruik van maken.

    (Advertentie)
    USV blijft volop in beweging

    Natuurlijk was de focus van voorzitter ook gericht op de toekomst want er staat nog veel te gebeuren bij de club. Zo is er door het vertrek van Wildeboer een vacature voor sponsorzaken binnen het bestuur ontstaan. De keuken wordt momenteel grondig gerenoveerd en gasloos gemaakt want de energielasten zijn een grote kostenpost voor de vereniging. Co-hoofdsponsor Wildeboer zal aan het einde van het seizoen stoppen maar de gesprekken met een opvolger zijn al in de afrondende fase.

    Mathijs van Faassen

    Smudde kon de aanwezigen meedelen dat de sympathieke van Faassen ook volgend seizoen als eindverantwoordelijke voor de eerste selectie aan de club verbonden zal blijven. Er wordt nog gezocht naar een opvolger voor Ian Vlierman die aan het eind van het seizoen stopt als trainer van VR1.

    USV 100 jaar

    Dit jaar bestaat de vereniging 94 jaar maar al dit jaar zal er gestart worden met een visie en strategietraject waar USV in 2030 naartoe gaat.

    Supportersverenging 50 jaar

    2024 is een bijzonder jaar voor de supportersvereniging van USV waarin zij haar 50-jarig bestaan viert en er tal van activiteiten op het programma staan.

    Dinsdag oefent USV 1

    De eerste oefenwedstrijd in het nieuwe jaar staat dinsdag 9 januari al op het programma. Dan wordt er om 20.00 uur in Slagharen afgetrapt tegen zondag 2e-klasser EMMS.

    Zaterdag feestavond USV

    Aanstaande zaterdag 13 januari wordt bij Partycentrum Het Witte Peerd de 94e verjaardag van de vereniging gevierd. Met het thema ‘USV Goes Crazy’ en onder het muzikale genot van Paul & Charles op de piano en drums gaan de voetjes vast van de vloer. Om 20.00 uur gaan de deuren van het Partycentrum open.

    Share.