NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Vrouwenvoetbal is nog steeds groeiende, zowel in Nederland als wereldwijd. Ook bij de plaatselijke voetbalverenigingen is dat goed te merken. Jaarlijks worden er meer teams ingeschreven en zo langzamerhand is er in elke leeftijdscategorie wel bijna een elftal. 

    (Advertentie)
    Vera Pauw komt verhalen vertellen over vrouwenvoetbal

    Wat maakt het vrouwenvoetbal zo populair? Woensdagavond 27 maart komt één van de pioniers van het vrouwenvoetbal over dit onderwerp vertellen in het VerhalenCafé van de Spil. Ze voetbalde zelf, haalde als eerste vrouw het hoogste trainersdiploma en kende ook als trainer vele hoogteputen. Vera Pauw speelde diverse interlands en trainde diverse landenteams en heeft het vrouwenvoetbal zien groeien tot wat het nu is. de vrouwen van Nederland spelen bij topclubs maar het nationale elftal heeft zich net niet kunnen kwalificeren voor de Olympische Spelen. Is het vrouwenvoetbal in Nederland op zijn top of …

    Kom woensdagavond 27 maart naar het VerhalenCafé in de Spil!

    Vera Pauw begint om 20:00 uur te vertellen, de inloop is vanaf 19:30 uur en de toegang is gratis.

    N.B. Voor de dames die normaliter op de woensdagavond voetbaltraining hebben….. Misschien is het mogelijk om deze training van 27 maart te verzetten zodat jullie erbij kunnen zijn in de Spil !!!

    Share.