NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 6 april van 8:30 uur tot 13:00 uur gaan de bewoners van het Hulsterpad auto’s wassen voor Tour Du ALS/Team Wink.

    (Advertentie)
    Heel Hulsterpad wast auto’s

    Wil jij op 6 april je auto laten wassen met Hulsterplaswater?

    Geef je dan voor 2 april op bij Klaas Kreule door een WhattsApp te sturen naar Tel. 06-22 55 95 46 of stuur een mail naar [email protected]

    Wij kunnen maximaal 72 auto’s wassen en vragen € 15,- per auto. Wij wassen alleen auto’s, dus geen busjes, caravans en campers. Betaling gaat met een QR code of contant. De auto’s worden bij de huisnummers 13 en 15 gewassen. Bij nummer 16 staat een stand waar je koffie/thee met cake/koek kunt kopen.

    Wil jij je auto niet laten wassen maar wel een donatie geven? Kom dan op 6 april naar het Hulsterpad. Het liefst op de fiets of lopend.

    Team Wink neemt op donderdag 13 juni deel aan Tour Du ALS met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen ALS. Zij gaan wandelend en fietsend de berg Mont Ventoux in Frankrijk beklimmen. Team Wink bestaat uit de wandelaars Janny Wink, Lieke Wink, Gerinda Wink, Sanne Wink en Ria Kuiper en de fietsers, Jordi Wink, Stefan Holsappel en Gerjan van Voorst.

    Share.