zondag, januari 19, 2020
Start DJ School
Kunst & Cultuur

Volle zalen, een dansende menigte, mooie feesten, uit je dak gaan op de beste muziek; Is dat je droom? Dan is de DJ-school wat voor jou!

Kulturhus “De Spil” zoekt dichterstalent!
Kunst & Cultuur

Kulturhus De Spil neemt het initiatief voor de verkiezing van de “dichter van de Gemeente Dalfsen”.       

Hiertoe organiseert zij een Gedichtenavond op  24 januari 2020 en roep kandidaat dichters op zich aan te melden voor deze eretitel!

Jam-sessie 1 november De Spil
Kunst & Cultuur

In oktober zijn we gestart met maandelijkse Jam-sessies in De Spil in Nieuwleusen. Op 4 oktober was de eerste sessie, een mooi succes. Een gezellig publiek en een gemêleerd gezelschap van muzikanten zorgden voor een prachtige avond. De eerstvolgende  sessie is gepland op 1 november, aanstaande vrijdag. Je bent van harte welkom! 

Veel belangstelling voor Jubileum 60 Jaar Con Brio in Nieuwleusen
Kunst & Cultuur

Zaterdagavond 23 november vierde de accordeonvereniging Con Brio uit Nieuwleusen haar 60 jarig Jubileum in ’t Witte Peerd. Voordat het jubileumconcert kon beginnen moesten eerst stoelen bijgezet worden in de zaal. Op een zo grote opkomst had de vereniging niet gerekend. De luisteraars werden verwelkomd met een kopje koffie en met een feestelijk petitfourtje met de eerste ’çhocolade’ muzieknoot van het concert erop.