vrijdag, september 25, 2020
Taveno presenteert: Toneelvereniging Oese volluk met Iesvereniging Kris Kras

Op 17 en 22 februari nam de toneelvereniging een volle zaal mee naar de jaren 60 met het blijspel “Iesvereniging Kris Kras”.  

De toneelgroep speelt a.s. vrijdag dit hilarische stuk nog 1 maal in Nieuwleusen voor Taveno. Iedereen is welkom. Het beloofd een speciale uitvoering te worden. 


Het publiek is dan te gast in de gezellige keet van de ijsvereniging. 

Beheerder Herman Hanetree zal de holtkachel nog es flink opstoken want iesvereninging “Kris-kras” hef een mooie iesbaan en een gezellige olderwetse keet naost de baan, en een bestuur met markante persoonlijkheden, zo als dat vaak het geval is op een klein dorp. 

Maar als de eigenaar van de grond woar de iesbaan op lig van de iene- op de andere dag de kop verkeerd kreg en alles van de hand wil doen, dreigt er donkere wolken veur de schaatslopers. En of de bevreuren verholdings nog weer ontdooit? Hopelijk wel, want wat is now ’n dorp zunder iesbaan. En wat is now ’n iesbaan zunder muziek?

Na afloop kon het publiek zich te goed doen bij de “koek en zopie-tent” van koster Ineke Telman.

Vrijdag 2 maart, 20:00 uur in het jeugdgebouw van de Ontmoetingskerk. Voor kaarten en inlichtingen: Mw. I. Telman Tel: 0529-481335. Entree € 6,-. Voor donateurs € 3.-.

Wanneer men op die avond donateur wordt van Taveno, dan is de toegang gratis.

Meer informatie en foto’s zijn te vinden op http://www.oesevolluk.nl/