woensdag, oktober 21, 2020
Inschrijvingen jeugdkerkkamp 2012 aanstaande woensdag en zaterdag in de Ontmoetingskerk

De kampcommissie voor het Hervormd/Gereformeerde Jeugdkamp is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het zomerkamp. De jongste groep kinderen (groep 6 t/m 8 van dit huidige schooljaar) gaat van 21 juli t/m 28 juli naar kampeerboerderij “De Haverkamp” in Hengelo.

Alle kinderen van de basisscholen uit Nieuwleusen die met het kamp mee willen, zijn van harte welkom! Tijdens de kampweek worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd op het gebied van sport en spel zoals bosspelen, speurtochten, vossenjacht, voetballen/volleyballen en allerlei andere sporten, buitenspelcompetitie, quizzen en nog veel meer. Als het weer een beetje meezit gaan wordt er ook nog een bezoekje gebracht aan het zwembad. Bovendien is er tijdens één van de laatste avonden een knotsgekke Bonte Avond.

Naast al deze activiteiten is er natuurlijk ook voldoende tijd over om lekker te relaxen of om even bij te praten met vriendjes of vriendinnetjes. De kampleiding bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die er alles aan zullen doen om er een geweldige week van te maken. De kampleiding hoopt dat het net als voorgaande jaren weer een beregezellig kamp wordt èn een fantastisch begin van de zomervakantie!

De kosten voor het kamp bedragen €97,50 per kind. We kunnen ons voorstellen dat er gezinnen zijn voor wie dit bedrag een probleem vormt. Daarom willen wij benadrukken dat er in die gevallen altijd een financiële mouw aan te passen valt.

Aanstaande zaterdag kun je je inschrijven van 10:00 uur tot 11:00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Burg. Backxlaan 269.