dinsdag, oktober 27, 2020
CH Nieuwleusen op nieuw terrein

Nieuwleusen - Nieuwleusen staat komende dinsdag en woensdag weer in het teken van de paardensport. Midden in het dorp houdt de landelijke rijvereniging Nieuwleusen namelijk haar concours hippique op het vernieuwde sportpark aan de Bosmansweg.
In het voorjaar is de door NOC/NSF goedgekeurde buitenbak met all-weather-bodem al getoond aan de ruiters in de omgeving door het organiseren van diverse kleinere wedstrijden. Inmiddels kan de vereniging ook vol trots de nieuwe kantine laten zien, waaraan door de leden de laatste maanden nog keihard gewerkt is om deze tijdig te voltooien voor het jaarlijkse CH.
De eerste dag daarvan staat in het teken van de B- en L-rubrieken, zowel dressuur als springen. Op woensdag is het de beurt aan de M- en Z-combinaties, wederom in beide takken van de paardensport.
Ook de tuigpaardfans kunnen echter hun hart ophalen, want tussen de verscheidene springklassen door zijn acht rubrieken waarin tuigpaarden hun kunsten vertonen, waaronder het kampioenschap open klasse categorie 3.

Voor het programma van het CH: zie www.hippischnieuwleusen.nl