zaterdag, april 04, 2020
Doe jij mee aan Hunted in Nieuwleusen?
Evenementen

Vrijdagavond 14 februari verandert Nieuwleusen in één bizar groot kat en muisspel. SAAM Welzijn organiseert samen met de talentenbrigade van het Agnieten College de buitenactiviteit Hunted.

Door het grote succes van de vorige keer willen wij jullie opnieuw uitdagen om deel te nemen aan Hunted. De de politie gaat deelnemen aan het spel en zijn er opdrachten uit te voeren voor meer punten. We trappen de avond af om 19:00 in het jongerencentrum van de Spil en de activiteit zal tot ongeveer 22:00 duren. Kun jij samen met je vrienden/vriendinnen handelen onder de druk en omgaan met onzekerheid.

Kaarters bij USV gaan alweer van start
Evenementen

De klaverjassers en kruisjassers bij USV kennen geen winterstop. De prijzen van de najaarsronde zijn nog maar net verdeeld of de voorjaarscompetitie staat alweer voor de deur. Komende vrijdag (3 januari) is de aftrap hiervan. Aanvang 19.30 uur. Hier alle data van de voorjaarscompetitie:

Palthepop: Laatste kaarten in de voorverkoop
Evenementen

A.s. zaterdag 30 november betreden twee gerenommeerde rockbands het podium bij “Het Witte Peerd” in Nieuwleusen: Piledriver(DE) en Snaggletooth.

Live-muziek rond de Top 2000 in De Spil
Evenementen

Tegen het eind van het jaar organiseert kulturhus De Spil in Nieuwleusen, net als vorig jaar, een avond rond de Top 2000. De avond vindt plaats op maandag 30 december, van 20.00 tot 23.00 uur.

Vrijdag 22 november treed Henk Boogaard op met zijn cabaretprogramma ”Interne beslommeringen” in Kulturhus de Spil
Evenementen

Henk Boogaard ondervindt hinder van de gebruikelijke clichés in onze  dagelijkse communicatie. Hij probeert daar immer op een creatief speelse wijze mee om te gaan. Zo tracht hij van de nood een deugd te maken. In zijn cabaretprogramma ‘Interne beslommeringen’ gunt hij het publiek een kijkje in zijn belevingswereld.