maandag, december 16, 2019
Live-muziek rond de Top 2000 in De Spil
Evenementen

Tegen het eind van het jaar organiseert kulturhus De Spil in Nieuwleusen, net als vorig jaar, een avond rond de Top 2000. De avond vindt plaats op maandag 30 december, van 20.00 tot 23.00 uur.

Palthepop: Laatste kaarten in de voorverkoop
Evenementen

A.s. zaterdag 30 november betreden twee gerenommeerde rockbands het podium bij “Het Witte Peerd” in Nieuwleusen: Piledriver(DE) en Snaggletooth.

Theater Sinterklaasshow in Dalfsen & Nieuwleusen op 30 november
Evenementen

De Trefkoele+ in Dalfsen en de Maranathakerk in Nieuwleusen wordt op 30 november omgebouwd tot een waar theater waarin Sinterklaas, pieten en de twee knotsgekke typetjes Jet & Joep op de planken staan!

Vrijdag 22 november treed Henk Boogaard op met zijn cabaretprogramma ”Interne beslommeringen” in Kulturhus de Spil
Evenementen

Henk Boogaard ondervindt hinder van de gebruikelijke clichés in onze  dagelijkse communicatie. Hij probeert daar immer op een creatief speelse wijze mee om te gaan. Zo tracht hij van de nood een deugd te maken. In zijn cabaretprogramma ‘Interne beslommeringen’ gunt hij het publiek een kijkje in zijn belevingswereld. 

Hardlopen in de natuur bij de Zwarte Dennen Cross
Evenementen

Aanstaande zaterdag 16 november organiseert Bos Bedden Loopgroep AG ’85 de veertiende editie van de Zwarte Dennen Cross, een  crossloop in het recreatiegebied De Zwarte Dennen. Dit jaar weer met steun van de hoofdsponsor: Tegelhome & HV Wonen uit Rogat.