Opmerkelijke comeback van The Wild Romance

by Nieuwleusen.com

Zaterdag 1 december is dé kans om Nederlands meest authentieke Rockers, The Wild Romance, live te zien en te horen. Dan treden ze op in Het Witte Peerd in Nieuwleusen.

De rockband The Wild Romance, de begeleidingsband van wijlen Herman Brood, is in 2018 bezig aan een opmerkelijke comeback. De band toert volop en er waren optredens in de populaire TV programma’s “De wereld draait door” en “Pauw”. Eind december staat er een tour door Duitsland op het programma. Op 4 november(Herman’s verjaardag) lanceerde de band een nieuw album NO TIME, een onvervalste Rock ’n Roll plaat.

The Wild Romance ontstond in 1976 en heeft in al die jaren verschillende bezettingen gehad. De band had grote hits met o.a. Saturday Night, Never Be Clever en Still Believe.

Kaarten zijn te koop bij Klinge Tweewielers en Cafetaria Het Witte Peerd(contante betaling. On-line tickets via www.vechtdalevenementen.nl

Lees meer...

Christmas Caroling in Nieuwleusen

by Nieuwleusen.com

Houd je van zingen en vind je het leuk om met een groep in één dag een aantal Engelse Christmas Carols in te studeren en uit te voeren?
Dan is dit iets voor jou!
Op zaterdag 15 december 2018 organiseert Zangroep Out of the Blue
‘Christmas Caroling Nieuwleusen’.
Onder de deskundige leiding van hun enthousiaste dirigent Marion Mulders, worden bekende en minder bekende Christmas Carols ingestudeerd.
Overdag wordt er geoefend in de zaal bij de Ontmoetingskerk en ’s avonds als slotstuk van de Kerstmarkt Sing-in is het resultaat te horen voor het publiek in de Grote Kerk, beide in Nieuwleusen.
De repetities starten om 10.00 uur en duren tot plm. 16.00 uur.
Het concert is om 20.00 uur in de Grote Kerk.
De kosten voor deze dag zijn € 35,- pp inclusief:
digitale partituren, oefenbestanden, koffie/thee en drinken tijdens de lunch en een gezamenlijk buffet tussen repetitie en concert.
Het maximale aantal deelnemers voor deze dag is 70 zangers en zangeressen.
Iedereen die van zingen houdt kan meedoen, ook zonder koorervaring.
Het belooft een bijzondere en gezellige dag te worden.
Een unieke gelegenheid om muzikaal in Kerstsfeer te komen.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op de website van:
Zanggroep Out of the Blue / Nieuwleusen www.blueonline.nl

Lees meer...

7e editie Bierfest Nieuwleusen

by Nieuwleusen.com

‘Ga in lederhose naar het Bierfest Nieuwleusen’, roept de organisatie de dorpsgenoten op. Op zaterdag 10 november staat de 7e editie van het Bierfest op het programma in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen.
Tijdens dit gezellige herfstfestijn komen de beste Schlager- en Tirolermuziek naar voren. Grote pullen bier, de daarbij behorende stevige kost, uitgedoste en deinende feestgangers bepalen de ‘stimmung’.

Line-up
Muziek is tijdens dit Bierfest belangrijk, de organisatie is enorm blij dat ze DJ Dindrl & DEE-JAY-ÖTZI TRIBUTE kan voorstellen. 10 november steht DJ DIndrl & DEE-JAY-ÖTZI TRIBUTE live on stage bei Partycentrum Het Witte Peerd in Nieuwleusen... Check: ✔ Nè Wies ✔ Halbe liters Bier ✔ Schöne Mädeln ✔ Abgefahrene Partystimmung ... Seit ihr bereit für eine riesige große Party? Jetzt freuen wir uns darauf! DJ Dindrl

Dee-Jay-Ötzi is een internationale tribute live-act gemaakt op de wereldberoemde popartiest DJ Ötzi.

DJ Ötzi brak in 2000 in heel Europa door met de absolute Après Ski klassieker ‘Anton aus Tirol’. Daarna scoorde hij nog (wereldwijde) hits met nummers als ‘Hey Baby’, ‘Einen Stern’ en Live is Life (samen met de Nederlandse Hermes House Band).

Tijdens de Dee-Jay-Ötzi Tribute show komt een selectie van de grootste internationale hits voorbij van de bekende Oostenrijkse DJ. De performance en zijn stem zijn nagenoeg perfect uitgevoerd en daardoor niet te onderscheiden van de echte Dj Ötzi.

DJ Dindrl is de vaste Resident-DJ van het Oktoberfest in Sittard, een mega evenement met 200.000 bezoekers. Zij heeft het podium al gedeeld met menig bekende Schlagerartiest en heeft oneindig maal 'haar' Festzelt doen 'schunkeln'. Van Schlager tot Neue Deutsche Welle, van Volkstümlich tot Rammstein. DJ Dirndl maakt van elk feest eine Supertolle Party! DJ Dirndl: Unbeschreiblich Weiblich!

Het Bierfest dat geheel volgens de traditie van de oosterburen, goed gevierd dient te worden. Met de duitse inrichting en bijbehorende muziek wordt het gegarandeerd een supergezellige avond. Om 21.00 uur trapt Dj Dindrl het Bierfest af.
Prost mein freunden!

Toegang vanaf 16+
Kaarten zijn vanaf 10 oktober 2018 verkrijgbaar bij het onderstaande voorverkoopadres:

Zalencentrum 't Witte Peerd
Westeinde 5
NIEUWLEUSEN

Entreeprijs in de voorverkoop: 10,00 euro p.p.
Aan de deur: 12,50 euro p.p.
De zaal gaat 10 november open om 21:00

Lees meer...

Titomfeest Nieuwleusen

by Nieuwleusen.com
Titomfeest Nieuwleusen - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Nog even en dan is het zo ver, de tweede editie van Het Titomfeest in Nieuwleusen gaat weer van start op 17,18 en 19 Augustus.
De heren van het Titomfeest hebben zich weer ingezet voor een prachtig feest.

Zaterdagavond zal in het teken staan van het Nederlandstalige lied, maar ook de foute muziek mag niet ontbreken op vrijdagavond 17 augustus wordt de aftrap gedaan door de bekende dj’s van Q music of terwijl Q-music de foute party.

Zaterdag 18 augustus zal er overdag een buikschuiftoernooi worden gehouden met diverse prijzen. Opgeven kan vanaf 12:00 aan de tent.Avonds gaan we verder met het Nederlandse lied met het bekende trio Ancora, Aukje Fijn, Harten 10 , Frank en Mirella.De zondagmiddag word gevuld met een klootschiet toernooi waarbij de opgave ook vanaf 11:00 begint aan de tent!

Kortom belooft dit weer een geweldig weekend te worden met spelletjes en muziek voor jong en oud.
Tot 17,18 en 19 augustus aan de Paltheweg in Nieuwleusen
Wil je niks missen, wees op tijd, het begint op tijd!

Lees meer...

MC de Zweef deelnemer aan pokerrun voor het goede doel

by Nieuwleusen.com

Op zaterdag 9 juni doet MC de Zweef mee aan de pokerrun georganiseerd door MC Motorhead uit Hoogeveen. De pokerrun is een toerrit voor motoren die gaat van club naar club. De opbrengsten gaan naar het goede doel.  Vanaf 8.30 uur kan er gestart worden bij het clubhuis van MC de Zweef aan de Bouwhuisweg 18 in Nieuwleusen. Een stevig ontbijt English Style staat klaar.

Bij MC de Zweef worden er over de hele dag 400 motoren verwacht. Leuk om te komen kijken. De grootste drukte wordt rond het middaguur verwacht.

Wie mogen er meedoen?

Mits in bezit van een rijbewijs mag iedereen meedoen. Jong en oud, in clubverband,  solo of met z'n tweeën, ongeacht type motor, trikes, zijspannen, oldtimers. De start is om 08:30 uur en finishen kan tot 17:00 uur in Hoogeveen.

Hoe werkt het?

Bij de deelnemende clubs kun je inschrijven vanaf 08:30 uur. Het Inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Vanaf je startplaats rijdt je naar de volgende club. Welke club en hoe je rijdt bepaal je zelf. Er is geen vaste route en het is ook niet verplicht om bij alle clubs langs te gaan. Bij elke club krijg je een stempel op het inschrijfformulier en een speelkaart in een dichte envelop. Deze envelop wordt pas opengemaakt bij de finish in Hoogeveen. Diegene met de hoogste pokerkaart wint een mooie beker met een kleine geldprijs en een bourgondische lunch voor 2 personen bij Eet- en Drinkhuis De Koffiepot in Hoogeveen. Hoe meer clubs je bezoekt hoe hoger de kans op een prijs.

De volgende clubs doen mee:

BikersClub Meppel, Motorclub Eastwood Oosterwolde, De Vlotterbak Steenwijk, NorthEastPolderBikers Kraggenburg, MC Genemuiden, MC De Zweef Nieuwleusen, CMA NL Hardenberg, DTC Daarle, Roving Spirit MC Slagharen, Motorclub Schoonebeek, MC Black Eagle Zwartemeer, AMBC Staphorst en Outsiders MC Klazienaveen-Noord.

Wat is het goede doel?

Het goede doel van 2018 is Stichting VakantieVreugd uit Beilen. Deze stichting organiseert (vakantie)reizen voor gehandicapten. Voor deze reizen zijn veel vrijwilligers nodig die worden betaald uit giften en donaties.

Lees meer...

Zweef Party bij MC de Zweef

by Nieuwleusen.com

Zaterdag 26 mei vanaf 21:00 is er weer de jaarlijkse Zweef Party met een optreden van Always Sunday. Dit is een harstikke leuke band uit Nijeveen, rock met ballen. De band speelt een zo breed mogelijk repertoire. Iedereen is welkom in het clubhuis van MC de Zweef aan de Bouwhuisweg 18 in Nieuwleusen en de toegang is helemaal gratis.

Lees meer...

We Love The 90's komt 14 april naar Nieuwleusen

by Nieuwleusen.com

Noteer deze datum met grote uitroeptekens in je agenda, want dan staat de ‘We Love The 90’s’ met #OJKB & Jeroen Post gepland. Net zoals altijd zal Hallo Nieuwleusen er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken. Vanaf 21:30 uur zal het feest losbarsten met een grote lichtshow en de vetste jaren 90 beats!

OJKB (Ouwe Jongens Krenten Brood) is een DJ team bestaande uit ervaren rotten in de muziek branche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa. In de afgelopen 15 jaar hebben deze mannen werkelijk alle clubs en festivals gezien doordat ze met of afzonderlijk van elkaar met diverse tours door het land trokken. Nu het fenomeen “The 90’s” zo populair is hebben de mannen #OJKB ontwikkeld wat de oudere en jonge doelgroep bij elkaar brengt door de perfecte mix van 90’s en 00’s in een nieuw jasje te toveren en in combinatie met het nodige aan interactie met het publiek is een nieuwe act geboren! De mannen van #OJKB zijn dit jaar uitgeroepen tot ‘Populairste DJ act van Nederland’.     

#OJKB verzorgt deze avond i.c.m. Jeroen Post. Jeroen Post kennen we allemaal van radio 100% NL, TMF Hitradio en sinds 2010 heeft hij zijn eigen programma bij SLAMFM. Naast het muziek draaien op de radio is Jeroen ook te zien op DJ feesten in Spanje en in de winter in de wintersport gebieden.

 

Toegang vanaf 16+

kaarten zijn verkrijgbaar bij onderstaande voorverkoopadres.

Kaartverkoop

Entreeprijs in de voorverkoop: € 7,50 euro p.p.
Aan de deur: € 12,50 euro p.p.
De zaal gaat 14 februari open om 21:30 uur

Voorverkoopadres

Zalencentrum 't Witte Peerd
Westeinde 5
NIEUWLEUSEN

Lees meer...

Koningsdag 2018 in Nieuwleusen - uitgebreid programma!

by Nieuwleusen.com
Koningsdag 2018 in Nieuwleusen - uitgebreid programma! - 4.0 out of 5 based on 1 vote

Het programma voor Koningsdag, op vrijdag 27 april, in Nieuwleusen is bekend!

Traditiegetrouw begint het officiële programma met de aubade, om 10.00 uur bij ’t Olde Gemientehuus. Vanaf 09.30 uur kunnen de versierde fietsen worden opgesteld voor het gemeentehuis voor de optocht. Ook dit jaar zijn er weer prijzen beschikbaar voor de allermooiste creaties, dus doe goed je best! De aubade, die wordt geopend met een woord van de burgemeester, wordt muzikaal verzorgd door MusicArdore. Aansluitend vindt de optocht met versierde fietsen plaats. Rond 11.00 uur zullen we terug zijn bij ’t Olde Gemientehuus.

Vanaf De Viersprong starten vanaf 11.00 uur weer diverse activiteiten: een fiets- of auto/motorpuzzeltocht georganiseerd door Stichting Hand in Hand en een wandeltocht, mogelijk gemaakt door Stichting Sportief Nieuwleusen. De opbrengst van al deze diverse tochten komt ten goede aan Stichting Hand in Hand.

Om 13.00 uur zien we iedereen graag in het Palthebos waar een heerlijke, gratis brunch klaar staat. Door de hulp en bijdrage van diverse winkeliers en sponsoren kunnen we u deze brunch geheel gratis aanbieden. U kunt genieten van heerlijk belegde broodjes, soep, koffie, thee en andere drankjes.

Door een fantastische bijdrage uit de Rabobank Coöperatieweken kunnen we dit jaar het muzikale programma in het Palthebos uitbreiden: vanaf 13.00 uur tot het einde van het programma geniet u van live muziek in vele diverse genres. Alle muzikanten en artiesten op een rij: jazz trio Da Bant, The Broken Chains, DJ VanderWood en Empire coverband. Het programma duurt tot ongeveer 19.00 uur.  

 

Nieuw dit jaar: Kofferbakmarkt in het Palthebos! Op veler verzoek is dit onderdeel na heel wat jaren terug op het programma. Verzamel dus al je oude speelgoed, kleding, boeken en andere spullen waar je graag iemand anders blij mee maakt en verkoop ze tijdens Koningsdag. Wil je jouw spullen uitstallen? Meld je dan (met of zonder auto) om 13.00 uur aan de ingang van het Palthebos aan de zijde van de Middeldijk en je krijgt een plekje toegewezen. Van tevoren aanmelden is niet nodig, maar houd er wel rekening mee dat het niet is toegestaan voor 16.00 uur met auto het terrein weer te verlaten. Voor meer informatie over de kofferbakmarkt: kijk op de website of onze facebookpagina.

 
Samen met alle inwoners van Nieuwleusen maken we graag een groot feest van deze dag, allen dus graag tot ziens op 27 april.

Lees meer...

Palthepop 21 oktober 2017: An Evening Journey

by Nieuwleusen.com

Op zaterdag 21 oktober is er weer Palthepop in Partycentrum Het Witte Peerd in Nieuwleusen. De headliner is een tribute van één van de populairste Amerikaanse rockbands aller tijden: Journey. Met een concert van 2 ½ uur brengt Another Journey alle klassiekers van weleer ten gehore. Deze band staat bekend als The Ultimate Journey Tribute Band,
Daarnaast is er optreden van Big House Burning met onvervalste gitaarrock. Big House Burning speelt klassieke hardrock-covers van o.a. Deep Purple, Black Sabbath, Rainbow, Iron Maiden, Led Zeppelin, Thin Lizzy en Ozzy Osbourne.

Het optreden begint om 21:30 uur en de zaal is om 21:00 uur open. Kaarten kosten in de voorverkoop € 8,-- en aan de kassa betaal je € 12,--. Kaarten zijn in de voorverkoop(contante betaling)in Nieuwleusen te koop bij Cafetaria Het Witte Peerd en Klinge Tweewielers. Kaarten zijn ook online te koop via de website www.vechtdalevenementen.nl

Lees meer...

S.V. Nieuwleusen viert jubileum met activiteiten voor iedereen

by Nieuwleusen.com

Van woensdag 30 augustus t/m zaterdag 2 september viert S.V. Nieuwleusen haar 60-jarig jubileum met tal van sportieve en gezellige activiteiten. Iedereen is van harte welkom om aan de activiteiten deel te nemen. Enkele activiteiten zijn alleen voor leden.

Activiteiten voor iedereen

Het begint op woensdagmiddag 30 augustus met een fietstocht met historie plekken en feiten van S.V. Nieuwleusen. Opgave voor de tocht van 40 km kan via www.svnieuwleusen.nl/jubileum.

’s Avonds om 19:30 uur staat er wandelvoetbal voor 60-plussers op het programma. Opgave kan ook hier via www.svnieuwleusen.nl/jubileum. De avond wordt afgesloten met gezellige muziek van Aalt en Anja Westerman. De toegang is gratis.

Op donderdagavond om 20:45 uur is de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd Frankrijk- Nederland te volgen op een groot scherm. De lokale DJ’s René en Dion zorgen voor de muziek.

Vrijdagavond wordt er in het clubhuis een Sportcafé gehouden. De presentatoren Marcel Brasjen, Harry ter Wee, Paul Brinkman en Herman Vrieling verzorgen een verrassend programma geinspireerd door het TV - programma Bureau Sport. Er is o.a. een forum met de oud-trainers Jan Stoffer, Henk Willemsen en de huidige trainers David Leeuw en Jeroen Kloekke.

Op zaterdag 2 september is er de traditionele Open dag met de hele dag gezelligheid en vermaak. Om 10:00 uur is er een "training" van Jong Oranje. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen op de Open Dag meedoen krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De "trainingen" zijn zaterdagmorgen en deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Wilt u meer informatie over Jong Oranje? Kijk op www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje

Om 12:30 uur begint het afscheidsduel van Rob Muller en Erwin Dijk, zij hebben zelf de teams samengesteld. Verder worden er de gehele dag bekerwedstrijden gespeeld met om 14:30 uur de wedstrijd S.V. Nieuwleusen - Be Quick’28.

Speciaal in dit programma zijn de helikoptervluchten. Tickets zijn voor € 42,50 te boeken via www.svnieuwleusen.nl/jubileum. De jubileumweek wordt afgesloten met een gezellige BBQ en om 19:00 uur een optreden van de Coldplay tribute The Scientists. Ook hier is de toegang gratis.

Activiteiten voor leden

Op donderdagavond kunnen de senioren en dames aan de bak. Om 19:00 uur kunnen ze meedoen aan de voetvalactiviteiten bubblevoetbal, levend tafelvoetbal en stropdasschieten. Vrijdag staat in het teken van de jeugd. Om 9:00 uur kunnen de D, E en F pupillen zich uitleven op een voetbalspellencircuit. Om 11.00 uur zet de Nederlands kampioen kindergoochelen Magig John een verbazingwekkende show neer.

De A-B en C junioren spelen ’s middags een groot FIFA 2017 toernooi 2vs2. Voor de meiden van A, B en C is er bubblevoetbal, levend tafelvoetbal en stropdasschieten.

De leden kunnen zich opgeven voor deze activiteiten kan via www.svnieuwleusen.nl/jubileum

Lees meer...