woensdag, juli 15, 2020
Coronaproof Drive-In-Bingo
Evenementen

Afgelopen maart moest ook Saam Welzijn alle activiteiten stop zetten vanwege de coronacrisis. Wat een gemis! Saam Welzijn heeft ondanks dit niet stil gezeten en heeft gezocht naar manieren om mensen, op maat, toch van dienst te zijn in deze moeilijke tijd. Door de versoepeling in de maatregelingen die de regering heeft aangekondigd voor de komende maanden zijn de welzijnswerkers van Saam Welzijn onder het motto: “wat kan wel, in coronatijd!” gaan nadenken over welke (alternatieve) activiteiten er nu al wel kunnen. Eén van deze activiteiten kondigen we nu, in samenwerking met Kulturhus De Spil met trots aan!

Lees meer: Coronaproof Drive-In-Bingo

Doe jij mee aan Hunted in Nieuwleusen?
Evenementen

Vrijdagavond 14 februari verandert Nieuwleusen in één bizar groot kat en muisspel. SAAM Welzijn organiseert samen met de talentenbrigade van het Agnieten College de buitenactiviteit Hunted.

Door het grote succes van de vorige keer willen wij jullie opnieuw uitdagen om deel te nemen aan Hunted. De de politie gaat deelnemen aan het spel en zijn er opdrachten uit te voeren voor meer punten. We trappen de avond af om 19:00 in het jongerencentrum van de Spil en de activiteit zal tot ongeveer 22:00 duren. Kun jij samen met je vrienden/vriendinnen handelen onder de druk en omgaan met onzekerheid.

Lees meer: Doe jij mee aan Hunted in Nieuwleusen?

Live-muziek rond de Top 2000 in De Spil
Evenementen

Tegen het eind van het jaar organiseert kulturhus De Spil in Nieuwleusen, net als vorig jaar, een avond rond de Top 2000. De avond vindt plaats op maandag 30 december, van 20.00 tot 23.00 uur.

Lees meer: Live-muziek rond de Top 2000 in De Spil

Kaarters bij USV gaan alweer van start
Evenementen

De klaverjassers en kruisjassers bij USV kennen geen winterstop. De prijzen van de najaarsronde zijn nog maar net verdeeld of de voorjaarscompetitie staat alweer voor de deur. Komende vrijdag (3 januari) is de aftrap hiervan. Aanvang 19.30 uur. Hier alle data van de voorjaarscompetitie:

Lees meer: Kaarters bij USV gaan alweer van start

Palthepop: Laatste kaarten in de voorverkoop
Evenementen

A.s. zaterdag 30 november betreden twee gerenommeerde rockbands het podium bij “Het Witte Peerd” in Nieuwleusen: Piledriver(DE) en Snaggletooth.

Lees meer: Palthepop: Laatste kaarten in de voorverkoop