woensdag, november 25, 2020
Maisschiettoernooi in Nieuwleusen
Evenementen

Op 7 oktober organiseert het Talentenbrigadeteam Evenementen een Maisschiettoernooi op het terrein bij de Spil. Het toernooi begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur.

Opgeven kan via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Maisschiettoernooi in Nieuwleusen

Inschrijving Vechtdal Crosscompetitie Geopend
Evenementen

Komend najaar wordt de zesde editie van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie gehouden. Nieuw is dat de populaire Lemelerbergloop nu ook deel uitmaakt van de competitie. De verwachting is dat dit een positieve boost in aantal deelnemers en kwaliteit gaat geven.

Lees meer: Inschrijving Vechtdal Crosscompetitie Geopend

Coronaproof Drive-In-Bingo
Evenementen

Afgelopen maart moest ook Saam Welzijn alle activiteiten stop zetten vanwege de coronacrisis. Wat een gemis! Saam Welzijn heeft ondanks dit niet stil gezeten en heeft gezocht naar manieren om mensen, op maat, toch van dienst te zijn in deze moeilijke tijd. Door de versoepeling in de maatregelingen die de regering heeft aangekondigd voor de komende maanden zijn de welzijnswerkers van Saam Welzijn onder het motto: “wat kan wel, in coronatijd!” gaan nadenken over welke (alternatieve) activiteiten er nu al wel kunnen. Eén van deze activiteiten kondigen we nu, in samenwerking met Kulturhus De Spil met trots aan!

Lees meer: Coronaproof Drive-In-Bingo

Buitendienst Startweekend zondag 13 september
Evenementen

De vakantie zit er helaas op en de scholen zijn weer begonnen! Deze zin heeft dit jaar een iets andere betekenis gekregen. Een andere vakantie dan normaal ook! Iedereen heeft gemerkt wat er momenteel speelt om ons heen en in de wereld. Graag kijken we naar wat de mogelijkheden zijn om samen te komen. Natuurlijk is het allemaal totaal anders dan we gewend zijn en moeten we ons houden aan een aantal regels. Toch wilden we iets organiseren om het samen kerk zijn vorm te kunnen blijven geven.

Lees meer: Buitendienst Startweekend zondag 13 september

Doe jij mee aan Hunted in Nieuwleusen?
Evenementen

Vrijdagavond 14 februari verandert Nieuwleusen in één bizar groot kat en muisspel. SAAM Welzijn organiseert samen met de talentenbrigade van het Agnieten College de buitenactiviteit Hunted.

Door het grote succes van de vorige keer willen wij jullie opnieuw uitdagen om deel te nemen aan Hunted. De de politie gaat deelnemen aan het spel en zijn er opdrachten uit te voeren voor meer punten. We trappen de avond af om 19:00 in het jongerencentrum van de Spil en de activiteit zal tot ongeveer 22:00 duren. Kun jij samen met je vrienden/vriendinnen handelen onder de druk en omgaan met onzekerheid.

Lees meer: Doe jij mee aan Hunted in Nieuwleusen?