vrijdag, november 27, 2020

Vrijdagavond 14 februari verandert Nieuwleusen in één bizar groot kat en muisspel. SAAM Welzijn organiseert samen met de talentenbrigade van het Agnieten College de buitenactiviteit Hunted.

Door het grote succes van de vorige keer willen wij jullie opnieuw uitdagen om deel te nemen aan Hunted. De de politie gaat deelnemen aan het spel en zijn er opdrachten uit te voeren voor meer punten. We trappen de avond af om 19:00 in het jongerencentrum van de Spil en de activiteit zal tot ongeveer 22:00 duren. Kun jij samen met je vrienden/vriendinnen handelen onder de druk en omgaan met onzekerheid.

Weet jij uit hun handen te blijven van de Hunters en de Politie? Zorg ervoor dat je telefoon vol is en dat je warm bent aangekleed. Deelname is volledig gratis en opgeven mogelijk via www.saamwelzijn.nl/huntednl maar Vol = Vol  (minimaal drie deelnemers per groepje, leeftijd 11+).

Heeft u vragen, dan mag u deze mailen naar jongerenwerker Hendrik Jan van den Berg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dus alle Nieuwleusenaren wees niet bang als u veel politie in het dorp ziet.