Logo
Nieuwleusen Klaar Voor Eerste Midfeest

Vrijdag 23 en zaterdag 24 mei vind de 1e editie van het Mid Feest Nieuwleusen plaats. Op vrijdagavond tijdens het Holland festijn treden, Ancora,  Sieneke, Henk Wijngaard en Harten 10 op.

Op zaterdagavond met het Rock fest beklimmen de regionaal bekende hardrockband Jurassic Park, Thin Lizzy tribute Parris en Iron Maiden tribute Harris het podium. In de pauzes is er een paaldansact op Rockmuziek.

Het feest wordt gehouden in een gezellige feesttent op het evenemententerrein aan de Bosmansweg. Het terrein is alleen te bereiken via de ingang aan de kant van de parkeerplaats bij U.S.V. Het toegangshek aan de Bosmansweg is gesloten. De tent is open om 19:00 uur. Beide avonden begint het feest om 20:00 uur en duurt tot 01.00 uur.

In de voorverkoop kosten de kaarten slechts € 10,00 per avond. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn betaal je aan de kassa  € 15,00.

Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij: The Read Shop in Nieuwleusen, Café Het Oude Station in Dalfsen, Lunchroom SMAAK en Café Calluna in Ommen, Multi Media Shop in Dedemsvaart, Café Spoorzicht in Staphorst, Café De Falieberg in Zuidwolde en Eetcafé De Compagnie in Hasselt.

© 2019 Designed by MTJ Webservice.