dinsdag, november 24, 2020
Kleuradvies avond (make up en kleding)

Dinsdag 28 mei is het zover, wederom een CREATIEF CAFÉ, met ditmaal een KLEURADVIES avond, waarbij Elsbeth Kruidhof van Kleur- en Stijl bewust meer gaat vertellen / advies geeft over kleurgebruik gerelateerd aan make up, kleding, styling.
Dus dames, wie heeft er zin aan een gezellige avond?

Aanmelden kan via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0529 – 482121
Kosten: €7.50 euro per persoon (inclusief begeleiding, hapje en drankje).
Neem alvast een kijkje op de website van Elsbeth:
https://www.kleurenstijlbewust.nl/


Deze avond wordt muzikaal omlijst door twee dames zanggroepen, die in de Spil, ter gelegenheid van de #WAK (Week van de Amateurkunst) gaan optreden in de Spil.
De Djingels vormen een kleinkunst-zanggroepje dat 3-stemmige a capella liedjes zingt over het leven van elke vrouw. De liedjes die zij ten gehore brengen zijn herkenbaar, grappig en soms ontroerend. De teksten en melodieën zijn geschreven door Dea Jansen, die ook al 10 jaar teksten voor The Wrinkles heeft geschreven. De korte optredens van de Djingels op de avond van 28 mei a.s. in de Spil zijn absoluut een bezoekje waard!
4Tune Vocaal kwartet, zorgt deze avond voor sfeervolle meerstemmige popsongs met begeleiding van piano, gitaar of a capella, dat is waar vocaal kwartet 4Tune voor staat. Anja Boerkamp, Lianne Frericks, Debby Jansen Holleboom en Eline Koenjer proberen aan elk lied een eigen draai te geven. “We kiezen liedjes die ons op welke manier dan ook raken, zodat we dat gevoel ook aan ons publiek kunnen overbrengen”.