Sport

Toernooiweekend bij USV: Hessenpoort en Combi

Op sportpark Hulsterlanden wordt vrijdagavond 9 juni alweer voor de 13e keer door bedrijven van het Zwolse industrieterrein Hessenpoort gevoetbald om de prijzen. Het Hessenpoort Bedrijventoernooi maakte de afgelopen jaren een forse groei door.

Evenementen

Geslaagde pleinmarkt CDS Het Kompas

De pleinmarkt van CDS Het Kompas heeft de verwachtingen weer overtroffen! Een heerlijke zonnige dag, ruim 30 marktkramen met mooie rommelmarktspullen, prachtige door de kinderen eigengemaakte spullen, geweldige eigengemaakte meubels & items voor de per opbod ronde en overweldigende gesponsorde items voor het Rad van Fortuin.

Leerzame opening Foto – tentoonstelling in Kulturhus De Spil

De opening van de foto-expositie “Fotografie in de Kunst in de fotografie” door de Zwolse fotograaf Tom Reuvers is gisteren drukbezocht.

Bingo in de Olmen

Zakelijk

Advertisment

Video's

Auto vliegt over rotonde tussen Nieuwleusen en Balkbrug

Een automobilist is woensdagochtend over de rotonde in de Zwolseweg Nieuwleusen en Balkbrug gevlogen en tot stilstand tegen een boom gekomen. De bestuurder raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Het was de tweede keer binnen enkele dagen dat een auto de rotonde niet zag. Ook zaterdagnacht vloog een auto over de desbetreffende rotonde ook toen raakt de chauffeur gewond en ging richting ziekenhuis. De politie deed woensdagochtend onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De auto werd met zware schade afgesleept.

Social Media

3,009FansLike
1,213VolgersVolg
493VolgersVolg
- Advertisement -

Kunst & Cultuur

Expositie Winnie van Drielen in het gemeentehuis

Van 12 mei tot 20 juni 2023 kunnen inwoners en bezoekers de expositie van Winnie van Drielen bekijken in het gemeentehuis in Dalfsen. De tentoonstelling van tekeningen en schilderijen is te bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Deze zijn te vinden op www.dalfsen.nl.

Fototentoonstelling Kamerata in het gemeentehuis

Van 31 maart tot 10 mei 2023 kunnen inwoners en bezoekers de fototentoonstelling van Kamerata bekijken in het gemeentehuis in Dalfsen. De fototentoonstelling is te bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Deze zijn te vinden op www.dalfsen.nl

Expositie Vechterweerd panorama in het gemeentehuis

Van 17 februari tot 29 maart 2023 kunnen inwoners en bezoekers het Vechterweerd panorama van elf kunstschilders bekijken in het gemeentehuis in Dalfsen. Op initiatief van het Dalfser Kunstlokaal zijn de schilderijen gemaakt tijdens het Vechterweerd Event 2022.  De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Deze zijn te vinden op www.dalfsen.nl.

Expositie van Bart Stevens en Museum Palthehof in het gemeentehuis

Van 5 januari tot en met 14 februari 2023 kunnen inwoners en bezoekers de schilderijen van Bart Stevens bekijken in het gemeentehuis in Dalfsen. In dezelfde periode worden de vitrines gevuld met speelgoed uit Museum Palthehof. De exposities zijn te bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Deze zijn te vinden op www.dalfsen.nl.

Blijspel José Passé door Oese Volluk op TV Vechtdal

Begin dit jaar bracht toneelgroep Oese Volluk uit Nieuwleusen het blijspel José Passé op de planken in diverse zalen in het Vechtdal. Vechtdal TV heeft van het optreden in theater de Caroussel opnames gemaakt en brengt het toneelstuk eind november op TV. 
Advertisment

NIEUWSTE ARTIKELEN

Meest Populair

Recent Comments