Sport

USV sluit jaar af in stijl: 0-0 tegen De Blesse

Voor USV stond zondag tegen De Blesse de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar op het programma. Na afloop werd een toch wel bijzondere balans opgemaakt van de eerste helft van het seizoen.

Evenementen

Genieten van de Online Bibliotheek

Leden van de Bibliotheek kunnen de plaatselijke bieb inlopen, een tas volladen met boeken en deze een paar weken mee naar huis nemen. Veel minder bekend is dat elk lid van een bibliotheek via internet toegang heeft tot tienduizenden e-books en luisterboeken. Gewoon vanuit huis, op de e-reader, telefoon of computer.

Pop- en rockband DiQuapo bij ’t Witte Peerd

Op Zaterdag 10 december, na afloop van de kerstmarkt, is er om 20.00 uur een optreden van de pop- en rockband DiQuapo bij Partycentrum  ‘ t Witte Peerd. Dit is mede mogelijk gemaakt door de organisatie van Palthepop. De toegang is gratis

Bingo in de Olmen

UIT ETEN in Nieuwleusen

Zakelijk

Advertisment

Video's

Kunst in de Tuinen

Kunst in de tuinen Dalfsen beslaat een vrij groot gebied. Om iedereen te bezoeken is onmogelijk. Daarom gezien de voorgaande informatie op deze site over dit evenement een aanvulling van de artiesten.  Femke bloem, PremiuM Rock, Quatre tickets de swing, Off Track en Lucky me.

Social Media

3,009FansLike
1,213VolgersVolg
493VolgersVolg
- Advertisement -

Kunst & Cultuur

Blijspel José Passé door Oese Volluk op TV Vechtdal

Begin dit jaar bracht toneelgroep Oese Volluk uit Nieuwleusen het blijspel José Passé op de planken in diverse zalen in het Vechtdal. Vechtdal TV heeft van het optreden in theater de Caroussel opnames gemaakt en brengt het toneelstuk eind november op TV. 

Grammofoonmuseum zoekt nieuwe presentatoren

In de aanloop naar de opening, medio volgend jaar, is het Grammofoonmuseum Nieuwleusen op zoek naar nieuwe presentatoren. In januari start een training voor mensen die hiervoor een opleiding willen volgen. Het Grammofoonmuseum opent in 2023 de poorten in het Olde Gemientehuus van Nieuwleusen (Westeinde 2). Het Olde Gemientehuus is dan omgetoverd tot een prachtig museum waar naar verwachting jaarlijks vele duizenden liefhebbers van oude afspeelapparatuur en liefhebbers van muziek hun weg naar toe zullen vinden.

November-actiemaand MEC-muziek

Herkennen jullie dit? De dagen vliegen voorbij en voor je het weet is het alweer November…  Elke dag lijkt het sneller donker te worden. Misschien zit jij in de ochtend ijs te krabben van de vooruit van jouw auto of gaan wij in de regen op de fiets. Brrrrr wat koud! Met de koude donkere dagen van november zijn wij vaak geneigd om binnen te zitten.

Jongerenwerk slaat handen in een

De jongerenwerkers van Saam Welzijn uit Dalfsen en de jongerenwerkers van De Stuw in Hardenberg werken samen aan talentontwikkeling en tegen eenzaamheid. Nieuwe mensen ontmoeten én een musical maken in vier dagen tijdens de voorjaarsvakantie. Het jongerenwerk gaat samen met jongeren en vrijwilligers op kamp dat voor alle jongeren toegankelijk is.

Grote, kleurrijke tentoonstelling “Kunst vanuit het HArt”

Voor de 2e keer organiseert het Kulturhus De Spil in Nieuwleusen de tentoonstelling “KUNST vanuit het HART”, ‘l HArt Brut 2. Meer dan 45 exposanten tonen hun diverse werken in deze tentoonstelling. Van Harte nodigen wij u uit voor de opening van deze tentoonstelling.
Advertisment

NIEUWSTE ARTIKELEN

Meest Populair

Recent Comments