zondag, januari 19, 2020
Clubkampioenen 2019 van AG ‘85 gehuldigd
Nieuwleusen e.o.

Tijdens de algemene ledenvergadering van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 zijn de clubkampioenen van 2019 bekend gemaakt.  Voor het clubkampioenschap kunnen de leden punten verdienen door wedstrijden te lopen op de volgende acht afstanden: 3 km, 5 km, 4 Engelse Mijl, 10 km, 15 km, 10 Engelse Mijl, halve marathon en marathon. De toegekende punten zijn afhankelijk van de gelopen tijd en de leeftijd van de deelnemer. Via een formule worden punten toegekend aan de resultaten. Uitgangspunt is het Nederlands record op de betreffende afstand in de verschillende leeftijdscategorieën. De snelst gelopen tijd per afstand telt mee voor het eindresultaat. Vervolgens worden de hoogste scores van 5 afstanden opgeteld.

Bert van Lente erelid van USV
Nieuwleusen e.o.

Bestuurslid accommodatiezaken Bert van Lente is woensdagavond tijdens de Bijzondere Ledenvergadering van USV benoemd tot erelid van de club. Een historisch moment want deze hoogste onderscheiding werd nog nooit uitgereikt aan een ‘zittend’ bestuurslid. De waardering voor zijn enorme staat van dienst voor USV werd door deze uitzonderijke timing nog eens extra onderstreept. Eerst als ‘gewone’ vrijwilliger en daarna nu al bijna 20 jaar vanuit zijn functie als bestuurslid accommodatiezaken, was Bert van Lente zeer intensief betrokken bij vrijwel alle bouwprojecten die in de loop der jaren op sportpark Hulsterlanden zijn gerealiseerd. Ook de KNVB pakte uit met lovende woorden en de zilveren speld voor de volledig verraste steunpilaar van de club.

Sports4Kids 2020 seizoen geopend
Nieuwleusen e.o.

Vanaf 15 januari start het nieuwe Sports4Kids seizoen met 106 verschillende sportactiviteiten na schooltijd. Sports4Kids, een naschools kennismakingaanbod in de gemeente Dalfsen, heeft als doel om kinderen te helpen bij het maken van een keuze voor een sport die hij of zij leuk vindt. In samenwerking met nagenoeg alle sportverenigingen en sportaanbieders in de gemeente hebben de buurtsportcoaches een divers programma opgezet wat ervoor zorgt dat elke week een cursus, toernooi of clinic wordt aangeboden.

Jong en oud kan leren haken en breien in de Olmen
Nieuwleusen e.o.

Op maandagavond 3 februari start er een serie van 8 bijeenkomsten waar jong en oud kan (leren) breien en haken. De bijeenkomsten starten wekelijks om 19.30 uur in de Olmen aan het Oosterveen 21 te Nieuwleusen.

Tijdens deze creatieve bijeenkomsten kunnen de vaardigheden aangeleerd worden door ervaren handwerkers. Het is de bedoeling om van en met elkaar te leren. Eigen voorbeelden ter inspiratie kunnen meegenomen worden.

Bijpraten met het CDA Dalfsen
Nieuwleusen e.o.

Speelt er iets in de buurt waar je de Dalfser politiek over wilt bijpraten? Of wil je van gedachten wisselen over een nieuwe ontwikkeling of activiteit? Ook dit jaar komen wij iedere donderdagavond vanaf 20:00 samen in het gemeentehuis in Dalfsen: je bent van harte welkom! Wel even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12951120. Komt het beter uit dat we langskomen? Laat ook dan even van je horen, dan komt de fractie langs!