dinsdag, oktober 27, 2020
Gemeente presenteert nieuwe website

DALFSEN - De gemeente Dalfsen heeft zojuist, voor aanvang van de raadsvergadering, de nieuwe website officieel gepresenteerd. Het digitale portaal heeft een nieuwe vormgeving en is gebruiksvriendelijker.

Burgemeester Han Noten is trots op de nieuwe website: "Met deze nieuwe site zijn we echt 24 uur per dag bereikbaar. Dat past bij de dienstverlening die wij als gemeente willen leveren. Ons uitgangspunt is altijd geweest dat de website actueel, veilig, correct en klantgericht moet zijn."

Bezoekers kunnen de site via drie ingangen 'binnentreden': Inwoners, Bedrijven en Bezoekers. Zo komen ze volgens de gemeente sneller bij de juiste informatie. Ook kunnen bezoekers veel zaken digitaal afhandelen. De elektronische formulieren zijn sneller in te vullen. Als een inwoner inlogt met de DigiD-code, worden veel formulieren automatisch gedeeltelijk ingevuld.

Noten erkent dat de site nog niet geheel foutloos is: "Ondanks dat wij zorgvuldig alle informatie hebben opgezet en gecontroleerd, kan het zijn dat nog niet alles 100% correct is." Bezoekers van de website kunnen opmerkingen, suggesties en vragen melden via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.