zaterdag, augustus 08, 2020
Denk mee over het verbeteren van de hoofdfietsroutes

Op 7, 8 en 9 mei organiseert de gemeente Dalfsen Praatcafés om ervaringen en wensen over en knelpunten op de hoofdfietsroutes in de gemeente op de halen. De gemeente Dalfsen heeft de ambitie om het fietsen in de gemeente verder te stimuleren en nog aantrekkelijker te maken. Een van de acties die hieraan bijdraagt is het verbeteren van de hoofdfietsroutes. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen worden alle inwoners van harte uitgenodigd om mee te denken.

Tijdens het Praatcafé krijgen inwoners de gelegenheid om met de gemeente mee te denken door ervaringen, wensen en expertise te delen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan knelpunten of gevaarlijke situaties die worden ervaren tijdens het fietsen. Op de grote kaarten staan de verschillende fietsroutes aangegeven. Per route kunnen inwoners aangeven wat hun ervaring, wens of opmerking hierbij is. Dit wordt meegenomen tijdens de vervolgstappen die gezet gaan worden de komende maanden. Tijdens het Praatcafé wordt hier meer informatie over gegeven.

Data en locaties
• Dinsdag 7 mei van 17.00 tot 19.00 uur in de Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen
• Woensdag 8 mei van 17.00 tot 19.00 uur in Kulturhus De Spil, Koningin Julianalaan 10, Nieuwleusen
• Donderdag 9 mei van 17.00 tot 19.00 uur in Kulturhus De Mozaïek, Kroonplein 58, Lemelerveld

Online enquête
Mochten inwoners wel graag mee willen denken, maar niet aanwezig kunnen zijn tijdens één van de Praatcafés. Dan is het mogelijk om online een enquête in te vullen: https://nl.surveymonkey.com/r/ZNCXH5H.

Meer informatie over de Praatcafés en de kaarten waarin de hoofdroutes zijn aangegeven zijn te vinden op www.dalfsen.nl/integralefietsvisie.