zaterdag, augustus 08, 2020
45ste Nieuwleusen zwemvierdaagse in zwembad de Meule

Dinsdag 25 juni start in openlucht zwembad de Meule de 45e Nationale Zwemvierdaagse. Dit evenement kent jaarlijks een kleine 200 deelnemers die vier dagen lang een afstand van 250 of 500 meter zwemmen. Wie dit volbrengt krijgt aan het eind een medaille als beloning. Er is in Nieuwleusen één deelneemster die reeds alle 44 voorgaande medailles in haar bezit heeft! Opgeven is vanaf heden mogelijk aan de receptie van het zwembad.

De officiële opening van de zwemvierdaagse is dinsdag 25 juni om 16.00 uur. Iedere dag kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen van 16.00 tot 19.30 uur. Wie ’s middags of ’s avonds niet kan mag ook ‘s ochtends zwemmen en wie een dag moet missen kan op zaterdag inhalen. Deelname kost in de voorverkoop (t/m maandag 24 juni) € 5,00 en vanaf 25 juni € 6,00. Opgeven is vanaf heden mogelijk aan de receptie van het zwembad.

Leuke activiteiten
De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. Medewerkers van openlucht zwembad de Meule organiseren leuke activiteiten in en rondom de bassins. Darten, enveloppen trekken, penalty schieten, spijkerbroek hangen, broodje knakworst eten en stuivertje duiken, zijn een aantal van die activiteiten die de zwemvierdaagse zo feestelijk maakt.